Mám Seat Alhambra 1.9 TDi,PD 85kw
a mám problém s brzdou při brždění se mi propadá pedál až na podlahu...řekl bych ,že to začalo dělat po výměně desek a kotoučů.....při delším brždění je to dosti nepříjemné a hlavně když mám za sebou vozík a na něm 750kg + náklad v autě 300kg.......Brzda začne zabírat až za 1/3 jeho chodu ....dřív jsem jí jen polechtal a už to hamovalo....
Jinak Hl.brzd.válec ATE je vyměněn,brzdovka taktéž a kotuče ATE + desky Ferodo na celém autě cca 5tis km najeto.....odvzdušněno...provedeno zákl.nastavení snímače tlaku brzdové kapaliny... a při testu byl tlak v toleranci.....a pořád je to stejné....jinak při prudkém brždění na suché vozovce ABS kope...Ta podtlaková vývěva je také OK....Auto má ESP,ABS,ASR .....
Už si s tím newím rady...ani mekánici neví....A ještě poznatek při odvzdušňováni kapalina jen vytéká....jako by tam byl malý tlak....(nestříká)
Čeká mě dovolená tak bych s tím potřeboval něco udělat....
Za každý nápad jsem vděčný

Btw: na propadání mi každý říká,že je to běžné..to chápu už jsem o tom četl,ale ,že brzda zabírá až za 1/3 je špatně.....a celkově se mi zdá malý brzdný účinek....na STK mi nic neřekly....