TDI nízká teplota vody

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mamartin1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

TDI nízká teplota vody

Příspěvek od mamartin1 »

Audi A3 , 1,9 TDI AHF teplota vody vyleze na max 78°C a to i při plné zátěži. Termostat i čidlo teploty vyměněny za nové - nic nepomohlo.
Nevíte co s tím?
Dozbec
Přispěvovatel

Příspěvek od Dozbec »

78 stupňů to má podle vagu jednou se mě stalo že novej termostat byl ko
Octavia combi 2FL 2.0TDI 103Kw
Fabia Greenline 1.2TDI
mamartin1
Přispěvovatel

Příspěvek od mamartin1 »

termostaty byly zkoušené 2 nové a oba se stejným výsledkem. Teplota měřena vagem.
Julinaa
Přispěvovatel

Příspěvek od Julinaa »

a co teplota na budíkách,ta ukazuje taky míň než obvykle?.Jakou to ukazuje teplotu motoru?
FORD Galaxy TDI AVG
mamartin1
Přispěvovatel

Příspěvek od mamartin1 »

teplota na budíkách je taky nízko
Dozbec
Přispěvovatel

Příspěvek od Dozbec »

dal jsi tam origo čidlo s modrým konektorem rádi dávají náhražky a ta pak nic moc s tím ukazováním
Octavia combi 2FL 2.0TDI 103Kw
Fabia Greenline 1.2TDI
Julinaa
Přispěvovatel

Příspěvek od Julinaa »

u studeného motoru mrkni na teploty z čidel vody,motoru,vzduchu.Neměli by se až tak lišit.No a pak to zahřej a mrkni kolik to ukazuje teplotu vody,ale i kolik je teplota motoru-ta je brána z jiného čidla,než čidlo pro budíky
FORD Galaxy TDI AVG
mamartin1
Přispěvovatel

Příspěvek od mamartin1 »

čidlo bylo dáno se zeleným konektorem, koupené na škoda_díly jako prvovýroba - belgium nebo luxemburk
lostsoul
Nováček

Příspěvek od lostsoul »

mam taky takový poblém. V loni jsem vyměnil na podzim čidlo teploty, s tím budík teploty ukazoval lehce pod 90 C. Pak začali mrazy a další problém, teplota padala, tak jsem vyměnil termostat.Teplota neustále padala. Zapnul jsem topení a šlo to dolů, ale topení pořád topilo jako blázen. Letos přestal budík ukazovat úplně, tak jsem opět vyměnil čidlo, 14 dní to jelo normálně. A teď opět teplota padá, tak jsem zase vyměnil termostat. A je to beze změny. Budík ukazuje pořád těch cca 80 C při jízdě z kopece to padne i na 70C. Při měření teploty vody v nádržce jsem naměřil těch 78 - 80 C. což by mělo být OK. Tak já už něvím. Poradí někdo něco ? motor AHF 81kW
Octavia 1,9 TDi AHF 81kW 2000 mod. 01- neustálá investice
patrik.kloucek
Aktivista

Re: TDI nízká teplota vody

Příspěvek od patrik.kloucek »

mamartin1 píše:Audi A3 , 1,9 TDI AHF teplota vody vyleze na max 78°C a to i při plné zátěži. Termostat i čidlo teploty vyměněny za nové - nic nepomohlo.
Nevíte co s tím?
Jaka je skutecna teplota chl. kapaliny???
mistrkutil
Přispěvovatel

Příspěvek od mistrkutil »

no vyzkoušej to nechat zahřátý klapat na volnoběh jestli ti sepne větrák jestli jo špatně ti čidlo ukazuje teplotu
T4+B5,5
STIB
Přispěvovatel

Příspěvek od STIB »

Provozni teplota je 75-105 stupnů a to ručička na budíku ukazuje 90.Takže je to v poho.Mě otvírá při 83.
OCTAVIA- ALH
shvellan
Přispěvovatel

Příspěvek od shvellan »

lostsoul píše:mam taky takový poblém. V loni jsem vyměnil na podzim čidlo teploty, s tím budík teploty ukazoval lehce pod 90 C. Pak začali mrazy a další problém, teplota padala, tak jsem vyměnil termostat.Teplota neustále padala. Zapnul jsem topení a šlo to dolů, ale topení pořád topilo jako blázen. Letos přestal budík ukazovat úplně, tak jsem opět vyměnil čidlo, 14 dní to jelo normálně. A teď opět teplota padá, tak jsem zase vyměnil termostat. A je to beze změny. Budík ukazuje pořád těch cca 80 C při jízdě z kopece to padne i na 70C. Při měření teploty vody v nádržce jsem naměřil těch 78 - 80 C. což by mělo být OK. Tak já už něvím. Poradí někdo něco ? motor AHF 81kW

Mě to dělalo to samé, a vždycky když to spadlo a zahejbal jsem konektorem na čidle tak se to vrátilo na čas do normálu, ale později to začalo dělat znovu vyměnil jsem čidlo za nový originál a je to OK
Octavia 1,9TDi 81kW
lostsoul
Nováček

Příspěvek od lostsoul »

čidlo mám staré 1 měsíc a to ORIGINÁL !!
Octavia 1,9 TDi AHF 81kW 2000 mod. 01- neustálá investice
GolfinoIV
Přispěvovatel

Příspěvek od GolfinoIV »

uz som zazil ze aj pri novom cidle bol tento problem
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“