TDI nízká teplota vody
Moderátoři: šulda, Moderátoři
TDI nízká teplota vody
Audi A3 , 1,9 TDI AHF teplota vody vyleze na max 78°C a to i při plné zátěži. Termostat i čidlo teploty vyměněny za nové - nic nepomohlo.
Nevíte co s tím?
Nevíte co s tím?
mam taky takový poblém. V loni jsem vyměnil na podzim čidlo teploty, s tím budík teploty ukazoval lehce pod 90 C. Pak začali mrazy a další problém, teplota padala, tak jsem vyměnil termostat.Teplota neustále padala. Zapnul jsem topení a šlo to dolů, ale topení pořád topilo jako blázen. Letos přestal budík ukazovat úplně, tak jsem opět vyměnil čidlo, 14 dní to jelo normálně. A teď opět teplota padá, tak jsem zase vyměnil termostat. A je to beze změny. Budík ukazuje pořád těch cca 80 C při jízdě z kopece to padne i na 70C. Při měření teploty vody v nádržce jsem naměřil těch 78 - 80 C. což by mělo být OK. Tak já už něvím. Poradí někdo něco ? motor AHF 81kW
Octavia 1,9 TDi AHF 81kW 2000 mod. 01- neustálá investice
- patrik.kloucek
- Aktivista
Re: TDI nízká teplota vody
Jaka je skutecna teplota chl. kapaliny???mamartin1 píše:Audi A3 , 1,9 TDI AHF teplota vody vyleze na max 78°C a to i při plné zátěži. Termostat i čidlo teploty vyměněny za nové - nic nepomohlo.
Nevíte co s tím?
- mistrkutil
- Přispěvovatel
lostsoul píše:mam taky takový poblém. V loni jsem vyměnil na podzim čidlo teploty, s tím budík teploty ukazoval lehce pod 90 C. Pak začali mrazy a další problém, teplota padala, tak jsem vyměnil termostat.Teplota neustále padala. Zapnul jsem topení a šlo to dolů, ale topení pořád topilo jako blázen. Letos přestal budík ukazovat úplně, tak jsem opět vyměnil čidlo, 14 dní to jelo normálně. A teď opět teplota padá, tak jsem zase vyměnil termostat. A je to beze změny. Budík ukazuje pořád těch cca 80 C při jízdě z kopece to padne i na 70C. Při měření teploty vody v nádržce jsem naměřil těch 78 - 80 C. což by mělo být OK. Tak já už něvím. Poradí někdo něco ? motor AHF 81kW
Mě to dělalo to samé, a vždycky když to spadlo a zahejbal jsem konektorem na čidle tak se to vrátilo na čas do normálu, ale později to začalo dělat znovu vyměnil jsem čidlo za nový originál a je to OK
Octavia 1,9TDi 81kW