golf 4 - kradnu sa?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
DutchDixon
- Přispěvovatel
golf 4 - kradnu sa?
Zdravim. Momentalne som predal moj passat B5 lebo som uz nevyuzival jeho kufor tak hladam nieco mensie. Golf 4 81kw by mi uplne vyhovoval no bojim sa ze by mi ho ukradli. Myslite ze su tieto auta este v kurze? Parkujem na sidlisku v krajskom meste...
1.9jtd 77kw
-
DutchDixon
- Přispěvovatel
-
DutchDixon
- Přispěvovatel
Dik ze sa delis o skusenosti s trabantom. Pred par rokmi tu ukradli aj Fiat Uno takze kolego hore ma pravdu ze sa kradne vsetko rozdiel je ze do akej miery. To stilo ide pekne ale bojim sa commonrailu. Mozno nakoniec kupim nejaky benzin.ROMEK píše:to si si teda vybralDutchDixon píše:Tak sa asi rozhodnem pre stilo JTD lebo tie sa nekradnusi kup trabanta ten ti nikdo neukradne! myslím že GIV už nekradnú skorej pojdu po V,VI a ta GIV bude podlá mňa lepšia volba jak to stilo
1.9jtd 77kw
-
turbo kamna power
- Aktivista
stilo není špatný, je pohodlný, i ta 85kw verze celkem jede, akorát jediný co by mi na něm vadilo je interiér, co vypadá jako by se měl každou chvíli rozsypat
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
podle me je 1.9 JTD uplne jeden z nejlepsich CR, ta 110kW superDutchDixon píše:Dik ze sa delis o skusenosti s trabantom. Pred par rokmi tu ukradli aj Fiat Uno takze kolego hore ma pravdu ze sa kradne vsetko rozdiel je ze do akej miery. To stilo ide pekne ale bojim sa commonrailu. Mozno nakoniec kupim nejaky benzin.ROMEK píše:to si si teda vybralDutchDixon píše:Tak sa asi rozhodnem pre stilo JTD lebo tie sa nekradnusi kup trabanta ten ti nikdo neukradne! myslím že GIV už nekradnú skorej pojdu po V,VI a ta GIV bude podlá mňa lepšia volba jak to stilo
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Neřekl bych že ten introš je až tak špatnej.
Si pamatuju když jsem měl před x lety Fiat Tipo / rok 1988 / jako svoje první auto tak kluci ze školy se mi smáli co to mám za sráč, oni s Fáčkama nebo Feldama
, Fáčka jsou dneska ve šrotu všechny a Feldy zrezlý nasračku.
Tipo jsem v roce 2005 prodal jedný holce, letos se rozhodla že si ho ještě dva roky nechá tak jsem dělal repas přední nápravy / většina věcí byla ještě origo / a sám jsem tomu nemohl uvěřit ale byť jsem sundaval nápravnici tak jsem nezalomil díky korozi jedinej šroubek
Si pamatuju když jsem měl před x lety Fiat Tipo / rok 1988 / jako svoje první auto tak kluci ze školy se mi smáli co to mám za sráč, oni s Fáčkama nebo Feldama
Tipo jsem v roce 2005 prodal jedný holce, letos se rozhodla že si ho ještě dva roky nechá tak jsem dělal repas přední nápravy / většina věcí byla ještě origo / a sám jsem tomu nemohl uvěřit ale byť jsem sundaval nápravnici tak jsem nezalomil díky korozi jedinej šroubek
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Tak ako ti uz niekto povedal.... nekupuj auto podla toho ci sa kradne alebo nie - ukradnut ti mozu vsetko! Ked tak investuj prachy do poriadneho zabezpecenia + dobreho parkovania 
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
... stačí zaparkovat na pět minut ve městě s klidem v pravé poledne... a auto je fuč. Prostě pokud se pár zmrdů rozhodne, že chtějí tvé auto, tak ho mají...subz3ro_tdi píše:Tak ako ti uz niekto povedal.... nekupuj auto podla toho ci sa kradne alebo nie - ukradnut ti mozu vsetko! Ked tak investuj prachy do poriadneho zabezpecenia + dobreho parkovania
Jediné, co opravdu pomůže je dobrá pojistka
GIV Variant TDi ???kW
-
DutchDixon
- Přispěvovatel