odhlučnenie fábie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
odhlučnenie fábie
zdravím
ako odporúčate v rámci najlacnejšieho riešenia odhlučniť podvozok fábie, nakoľko ako všetci vieme to auto odhlučnené nie je vôbec:((?
dvere ani kapotu zatial nechcem, ide mi o podvozok, ako našiel som nejaké plátky nejakej látky alebo čo ale 100 eur je 100 eur....D
nejaké nápady???
ako odporúčate v rámci najlacnejšieho riešenia odhlučniť podvozok fábie, nakoľko ako všetci vieme to auto odhlučnené nie je vôbec:((?
dvere ani kapotu zatial nechcem, ide mi o podvozok, ako našiel som nejaké plátky nejakej látky alebo čo ale 100 eur je 100 eur....D
nejaké nápady???
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Pokial ide iba o podvozok, tak staci Vibraflex 25mm + original tlmenie podlahy 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- martinsidlo
- Aktivista
- subz3ro_tdi
- Aktivista
subz3ro_tdi uz bol trosku unaveny ked to pisal tak zabudol dat desatinnu ciarkutomiisp píše:subz3ro_tdi troska sklbil nazov a hrubku dokopyoznacuje sa to ako Vibraflex (PS) 25 a 40 a hrubky su 2.5 a 4.0mm

napr. tu:mito85 píše:hmm a nejaké tipy na to kde to kúpiť? lebo sú obchody a obchody..D
http://www.autoomega.sk/index.php?query ... braflex+25
pokial mu ide ibo o hluk od kolies a vozovky nevidim dovod preco by musel tlmit strechu a dvere.... je to na zvazeni kazdeho kolko je ochotny investovat, ak nebude spokojny s vysledkom, moze vytlmit zvysokmartinsidlo píše:Odhlučnit musíš celé auto,tj i dveře,kapoty atd.Vše souvisí se vším.Přenáší se to mezi sebou.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
To by jste se divili jak pomůže i obyčejná lepenka. Kamarád stavil dům a dal mě zbytek 4mm lepenky. Nacpal jsem ji do plastových podběhů u kol směrem do interiéru (dvě vrstvy na sebe) a můžu říct že je to znatelné. Sice to nespadlo o 10dB ale znát to je - ucho vnímá hlasitost exponenciálně a tak i 4dB jsou citelné. A to nemluvě o ceně, pokud máte lepenku, neváhejte 
A nebo pomůže si rarvat do uší

A nebo pomůže si rarvat do uší

Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
- martinsidlo
- Aktivista
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Mne to skor pride ze niekto nahana pocet prispevkov a komentuje vsetko a vsetkych bez patricneho prinosu pre vlakno. Nic v zlom, ale ked tak citam tvoje prispevky za poslednych par tyzdnov, tak je to na zamysleniemartinsidlo píše:Tady je někdo stále unavený

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
tu je taky něco, navíc člověk co to vede celkem často přizpív na SH foru, myslím že po icq co je v kontaktech i ochotně poradí 
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... -materialy

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... -materialy
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky 

- martinsidlo
- Aktivista
Příspěvky asi honíš ty nebo něco jiného.Někdy se zamysli nad tím,co přečteš,má-li to svojí logiku.Ty jsi to nikdy nezkoušel a děláš chytrýho.Doporučuji,ukliď si před vlastním prahem.subz3ro_tdi píše:Mne to skor pride ze niekto nahana pocet prispevkov a komentuje vsetko a vsetkych bez patricneho prinosu pre vlakno. Nic v zlom, ale ked tak citam tvoje prispevky za poslednych par tyzdnov, tak je to na zamysleniemartinsidlo píše:Tady je někdo stále unavený
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
- subz3ro_tdi
- Aktivista
To si asi robis prdel, nie?? Nic o mne nevies, tak nevyskakuj... Ja mam auto vytlmene viac ako si asi TY vies predstavit. A takisto mam aj vyskusanych viacero materialov a niekolko krat sa to prerabalo, kym som s tym bol 100% spokojny, takze si myslim ze k tomu mam co padne povedat (mozno narozdiel od teba a tvojich "konstruktivnych" pripomienok). Tymto koncim infantilne debaty s tvojou osobou. Neviem odkial si sa zobral, o co ti ide, ani ci to myslis vazne alebo si robis srandu... Pis si co chces a kam len chces, ja som ti uz svoj nazor na ten tvoj styl pisania povedal.martinsidlo píše:Ty jsi to nikdy nezkoušel a děláš chytrýho.Doporučuji,ukliď si před vlastním prahem.
Naposledy upravil(a) subz3ro_tdi dne 15 lis 2010, 12:41, celkem upraveno 1 x.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
- martinsidlo
- Aktivista
Víš co ty mi můžeš?subz3ro_tdi píše:To si asi robis prdel, nie?? Nic o mne nevies, tak nevyskakuj... Ja mam auto vytlmene viac ako si asi TY vies predstavit. A takisto maj aj vyskusanych viacero materialov a niekolko krat sa to prerabalo, kym som s tym bol 100% spokojny, takze si myslim ze k tomu mam co padne povedat (mozno narozdiel od teba a tvojich "konstruktivnych" pripomienok). Tymto koncim infantilne debaty s tvojou osobou. Neviem odkial si sa zobral, o co ti ide, ani ci to myslis vazne alebo si robis srandu... Pis si co chces a kam len chces, ja som ti uz svoj nazor na ten tvoj styl pisania povedal.martinsidlo píše:Ty jsi to nikdy nezkoušel a děláš chytrýho.Doporučuji,ukliď si před vlastním prahem.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex