ADEPT NA BAN

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

BigMac24
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

ADEPT NA BAN

Příspěvek od BigMac24 »

Hrubé porušení pravidel. Doporučuji přečíst si pravidla sekce bazar.

Inzerát byl uzamčen. Ostatní vymazané. Další inzerát je možné podat za 10 dní. Nerespektování pravidel bude znamenat BAN.

Admin
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

250.000,- :o :o :o
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
BigMac24
Přispěvovatel

pro info

Příspěvek od BigMac24 »

Ahoj, cena se Ti zdá hodně? investice nebyla malá, ale na druhou stranu, původní typ a stáří, opotřebení člověk nezmění, zatím jsem to zainzeroval jen na DP, protože jsem spoustu věcí sehnal tady, když se mi auto nepovede prodat, zkusím to jinde, případně budu muset změnit cenu
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

250 se ti zdá moc?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

jojo
BigMac24
Přispěvovatel

pro info

Příspěvek od BigMac24 »

Ahoj, auto bylo opečováváno, servis ne značkový, ale u člověka, kterého znám, auto mám 2 roky, jsem 2 majitel, serviska byla při koupi vyplněná od škodovky, majitel byl leaseplan, asi nějaká služebka, měla dle servisky a tacho 150000 za 3 roky, dost možná má 2x tolik najeto, ale to je fuk, kdo chce nechám ho projet, napíchnout, prostě důkladně zkontrolovat, moc se mi nelíbí "SZ typu za 100000 ji zítra vemu" co jsem ted dostal, cena je nyní pevná a chtělo by to trochu soudnosti, pokud ji neprodám, tak ji zlevním sám

jinak servisku vedu dál, jsou tam razítka obyč.servisů, dá se tam zavolat, kdyby někdo trval na servisní historii
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

ja nevim, sice pekna, super vybava, ale je to skladacka bez SK, navic 2005ka, za 250 se da koupit v pohode 2007ka se serviskou a 1. majitel
proc to ma meneny motor? proc predelalavka na FL? bourka?
jen muj nazor
BigMac24
Přispěvovatel

odpo

Příspěvek od BigMac24 »

u motoru mi praskla hlava, v servisu mi to řekli, takže jsem chtěl hlavu, ale nakonec jsem za super cenu koupil od jenda T4 před cca 2 měsíci zánovní motor a dal ho tam, při tom mi řekli, že setrvačník byl zaseklej, tak jsem od něj koupil i spojkový set, nakonec jsem starej motor prodal uživateli este a ten mi řekl, že špatný bylo jen těsnění, takže asi tak

jinak předělávku jsem chtěl jen pro sebe, líbi se mi FL RS, ale ne zas tak jako nový auto, auto bouraný aspoň za mě nebylo, jen jsem srazil srnku - maska a nárazník a výztuha, ale to je už rok a tak jsem vše koupil nový a dal tak origo předek, tehdy ještě ne na FL, jinak já říkám auto bouraný nebylo nebo o tom nevím a každý si může přijet to důkladně zkontrolovat a pak to tu napsat, dsot věcí jsem tu koupil i prodal a vždy ok, takže tak

ale jestli se někdo na něco ještě chce zeptat, tak může i cinknout 775223302
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Re: odpo

Příspěvek od este »

BigMac24 píše:u motoru mi praskla hlava, v servisu mi to řekli, takže jsem chtěl hlavu, ale nakonec jsem za super cenu koupil od jenda T4 před cca 2 měsíci zánovní motor a dal ho tam, při tom mi řekli, že setrvačník byl zaseklej, tak jsem od něj koupil i spojkový set, nakonec jsem starej motor prodal uživateli este a ten mi řekl, že špatný bylo jen těsnění, takže asi tak

jinak předělávku jsem chtěl jen pro sebe, líbi se mi FL RS, ale ne zas tak jako nový auto, auto bouraný aspoň za mě nebylo, jen jsem srazil srnku - maska a nárazník a výztuha, ale to je už rok a tak jsem vše koupil nový a dal tak origo předek, tehdy ještě ne na FL, jinak já říkám auto bouraný nebylo nebo o tom nevím a každý si může přijet to důkladně zkontrolovat a pak to tu napsat, dsot věcí jsem tu koupil i prodal a vždy ok, takže tak

ale jestli se někdo na něco ještě chce zeptat, tak může i cinknout 775223302
těsnění potvrzuji .)motor byl ok jen uvařen
VW T5 GP 103 KW long
JENDA T4
Aktivista

Příspěvek od JENDA T4 »

motor a spojka ode mne taky potvrzuji motor 1200km,spojka new,a myslim že auto je good,tady pan majitel trval vždy jen na kvalitních a originálních dílech vše nové nebo min najeto.takže za mne auto stojí za uvahu.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

za 250 bych nedal svou a to je to 1generace proberte se trošku všechno dnes něco stojí a takováhle vůně tuplem...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

je to porad 2005ka bez servisky, 2. majitel
predelani na FL a radoby RS tomu 80.000,- na cene neprida, naopak spousta lidi chce jasnej a puvodni stav, tot muj nazor
jinak vypada moc pekne
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

i jasnej původ a poctivý km jsou někdy na prd když je majitel prase první třídy toť zase můj názor ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Misík
Přispěvovatel

Příspěvek od Misík »

Pripajam sa je velmi pekna a ak este ma vsetko porobene ako rozvody vymena oleja a filtrov ci brzdy atd...Cena je Good.
VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
valchaaa
Přispěvovatel

Příspěvek od valchaaa »

Auto moc pěkné to uznávám.Budeš muset najít stejného nadšence jako jsi ty abys to prodal toť můj názor.Pokud jsi ochoten i slevit jak to každý kupující chce tak to neprodejné určitě není.Přeji hodně štěstí.
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“