audi A6 4.2 snimac vacky - nastavení

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
morose
Aktivista
Odpovědi: 0

audi A6 4.2 snimac vacky - nastavení

Příspěvek od morose »

Ahoj,
nemate nekdo figl na natočení/nastavení impulsních podložek pro snimače vaček na přestavovači vačkových hřídelů? přípravek T40047 jsem nikde nesehnal ani pujcit ani koupit...Mám hotový řetězový rozvody a nemůžu kvůli tomu zavřít motor.... :(

je to V8 4.2 kod motoru BAT rok 2005...
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

nebo alespon o kolik jsou na pripravku pootoceny zuby (je oboustranny) pro Pravou a Levou vačku...
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

nemohl by se nekdo prosim podivat zda je to tak ze kdyz zub pro levou vacku konci na druhy strane pro pravou zaciná? Jde mi o to zda je to presne ve strihu
Richmond
Sběrač informací

Příspěvek od Richmond »

morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

Díky kámo, já to nemohl najít. Je to sice Lomnice ale co se dá delat, budu muset v pondelí vyrazit (pokud to maji). Ona Elsa strasne kecá co se týká tohoto motoru. Ta impulsní clona je stejna pro pravou i levou vacku. Já si sice spocital, jak maji byt nastaveny, ale zavri to bez kontroly, kdyz je to takovy nepristupny obrovsky hovado ;)

P.S. Mam nejak smulu, koupil jsem si na stary kolena kufr na rozvody a jeste jsem ho nepouzil. To je furt samej exot kterej v kufru neni (wallbash)
e36power
Aktivista

Příspěvek od e36power »

Dej zálohu a pujčím ti to
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

snad to ve skladu najdes, drzim si palce.... :?
e36power
Aktivista

Příspěvek od e36power »

tak co pomohlo?
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

pecka :) ted jsem to dodelal...napotreti to sedlo perfektne. Zajimavy je, ze leva saci vacka, kterou jsem dosud nepovoloval, mela tu clonku pro snimac pootocenou o 45 stupnu...ze by se protocil ten prestavovac jak se to potkalo...nevim. Utazeny to bylo jak blazen. Snad ty prestavovace jsou ok. Vubec netusim jak to zkontrolovat. Na tech stredech maji nepatrnou vuli, ale protocit nejdou, takze se zdaji ok...Diamantovy podlozky jsem vymenil a nastavil to podle podle pripravku. Krasne to sedi i po nekolikerem protoceni. Dej se vule Allahova...:) Kolem poledne ti brnknu, diky!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“