Ztracený štítek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ztracený štítek
Po lakování jedné z Felícií jsme někam hodně dobře uklidili štítek co je pod haubnou nad chladičem. Je to problém jezdit bez štítku? Projde auto evidenční kontrolou? Kolik stojí duplikát a jak ho sehnat.
Díky za reakce.
Díky za reakce.
jestli myslíš ten štítek s vin a dalšíma údajema,tak nevím,jak škodovka,ale řeknu zkušenosti s volkswagenem...na stk mě vyhrotili s golfem,že nemám ten štítek (po rozstřelu a opravě včetně nového čela se jaksi ztratil),tak jsem šel do VW a tam velice mile a ochotně nabídnuli,že mi poštou pošlou nový,vše zařídí a bude to takový ten nalepovací,co teď dávaj,takže pohoda....až na to,že za tu srandu chtěli 2500,-kč
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
jericho já vím štítek na feldě prostě být musí, oni neumí zkontrolova typ motoru a kde co ale na feldě tam je to vidět a dělají z toho vědu,jericho-3 píše:Nevím, ale štítek je jen štítek, na STK je zajímá vyražené číslo ...U Felicie nevím, nikdy jsem s ní na Stk nebyl, ale bude to asi vždy stejné...
prostě vymyslet jak to neudělat a něco chtít to je starý pradávný trik, já už jsem psal neseděl mi na feldě typ motoru ale roky jednou se fakt sekli at to dám dopořádku,
na úřadě že jo ale šef stka že ne
tak se spojil blb s blbem a vymysleli mi do techničáku typy motoru dva

od tí doby je seru kladivo a raznice vyřešeno za pár minut, se životem musíš vydrbat dřív než vydrbe s tebou miloš

Dva způsoby řešení. 1. Výhoda u Škody - přes autorizovaný servis Zajeď si do škodovky a požádej o nový nalepovací , stojí cca 50,- Kč , objednají ho z MB. Na TK jej uznávají jako plnohodnotny.
2. Zajdi na příslušný odbor dopravy a požádej o povolení k výrobě náhradního štítku. Vydají ti rozhodnutí a na základě tohoto nech vyrobit - třeba zase nalepovačku u jakékoliv reklamní agentury. Neznám nikoho, kdo by se na to specializoval, ale je možné že existuje. Zde ti doporučuji aby sis na štítek nechal napsat text : Povoleno MěÚ ....... v .....pod č.j.....
Agentura štítek vyrobý po svém a i když dáš vzor nebude vypadat jako org.
z uvedeného je patrné, že způsob č. 1 je daleko jednoduší. Bohužel nejde použít u všech značek. Např. AUDI štítek jako náhradní díl nedodává a proto se musí řešit 2 způsobem. U Škody je to v pohodě. Karel
2. Zajdi na příslušný odbor dopravy a požádej o povolení k výrobě náhradního štítku. Vydají ti rozhodnutí a na základě tohoto nech vyrobit - třeba zase nalepovačku u jakékoliv reklamní agentury. Neznám nikoho, kdo by se na to specializoval, ale je možné že existuje. Zde ti doporučuji aby sis na štítek nechal napsat text : Povoleno MěÚ ....... v .....pod č.j.....
Agentura štítek vyrobý po svém a i když dáš vzor nebude vypadat jako org.
z uvedeného je patrné, že způsob č. 1 je daleko jednoduší. Bohužel nejde použít u všech značek. Např. AUDI štítek jako náhradní díl nedodává a proto se musí řešit 2 způsobem. U Škody je to v pohodě. Karel
Já bez něj jezdím už pět let.STK bez problému.
Ale tak trochu OT:Švárovi napsali při přepisu P309 do čistopisu neexistující typ motoru.A to byl pak ten správný fičák.Hlavně na emisích.Nepustil to prej na to nemá tabulky a bla bla bla...Tak na úřad,tam samozřejmě prej oni nic...A že to změnit nejde,tak sem se nakonec naštval,zajel na emise o pár km dále a musel to domluvit.na stk se mu zas nelíbilo to co bylo na štítku,takže ještě vyrobit štítek....A to vše kvůli té babě co tam sedí,chlastá kafe a myslí na pikačoviny.Jedno jediné písmenko.Ale zaj je vidět jak jde takový omyl zlegalizovat.
Ale tak trochu OT:Švárovi napsali při přepisu P309 do čistopisu neexistující typ motoru.A to byl pak ten správný fičák.Hlavně na emisích.Nepustil to prej na to nemá tabulky a bla bla bla...Tak na úřad,tam samozřejmě prej oni nic...A že to změnit nejde,tak sem se nakonec naštval,zajel na emise o pár km dále a musel to domluvit.na stk se mu zas nelíbilo to co bylo na štítku,takže ještě vyrobit štítek....A to vše kvůli té babě co tam sedí,chlastá kafe a myslí na pikačoviny.Jedno jediné písmenko.Ale zaj je vidět jak jde takový omyl zlegalizovat.

OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
-
- Aktivista
tomas si jeden z těch co vidí jak to chodí, je to divoká řeka a musíš proplout k cíli bez úhony milošTomas6 píše:Já bez něj jezdím už pět let.STK bez problému.