Čerpadlo OI 81kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Čerpadlo OI 81kw
Čauky chlapy mam takovej dotaz. mam OI 66kw a nekdo mě říkal že když dám čerpadlo z 81kw tak to pojede lépe... co je na tom pravdy???
Děkuji za odpovědi.
Tom
Děkuji za odpovědi.
Tom
Octavia I 1.9Tdi, 66kw,AGR, chip by MoraviaTuning max spokojenost, jednohmota 1Z, konečně s764, TT puky, Rs podvozek, véfuck Traktor zetor 7411 = Trocha kouře ještě nikoho nezabila =)
n nwm čeče kamošuv otec to tak má a ma 66kw trysky a jede mu to prave dost dobře v tom čerpadle je větší tlak nebo jak to sním je???
Octavia I 1.9Tdi, 66kw,AGR, chip by MoraviaTuning max spokojenost, jednohmota 1Z, konečně s764, TT puky, Rs podvozek, véfuck Traktor zetor 7411 = Trocha kouře ještě nikoho nezabila =)
-
- Aktivista
aha. tak to je teda zajímavé prej ten kámoš četl někde že by v tom čerpadleměl být větší tlak jako nemyslím hlavu s pístkem... nwm taky si meslím že je to stejny
no já myslim že to pojede o dost líp,. někde se tady píše že srovnatelně.,myslim tím když se daji trysky z 81 kw do 66kwIvanek007 píše:myslim ze nepojede. mozna prave pojede huř. kdyz ted dás 81kw vstriky tak to taky bude stat za ho...

Audi A4 B5 quattro 1.9TDI 81Kw egr, kat- off-trysky PP 764, turbo-hybrid200ps, FMIC, chip
- marena tdi
- Aktivista
tak pokud namontujes do seriove 66 kw trysky s AHF 81kw tak kazdopadne.jirka1.9 píše:no já myslim že to pojede o dost líp,. někde se tady píše že srovnatelně.,myslim tím když se daji trysky z 81 kw do 66kwIvanek007 píše:myslim ze nepojede. mozna prave pojede huř. kdyz ted dás 81kw vstriky tak to taky bude stat za ho...
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
aha n tak ted teda nevím... jako kdybych dal čerpadlo z 81kw a trysky z ahf 81kw tak pojede lepe jo???a co na to bude říkat ten chip co mám??? bude to nějak správně fungovat???
aha n tak ted teda nevím... jako kdybych dal čerpadlo z 81kw a trysky z ahf 81kw tak pojede lepe jo???a co na to bude říkat ten chip co mám??? bude to nějak správně fungovat???
čeradlo nemusíš stačí vstřiky, jinak myslím že pokud máš motor ALH a máš ok čerpadlo, ok vstřiky, ok motor tak pokud ho dobře necháš nachipivat tak nemusíš nic měnit mám pod rukama několikátou koktu a myslím že dobře upravená řj v ALH po faceliftu je lepší jak kterákoliv 81kw
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
- marena tdi
- Aktivista
n ale ja mám agr a najeto kdo vi kolik km... takýe by proběhla udržba... a ted to jede lepe než leon afn 81kw... ale už mě to nestačí.... takže přemýšlím nad ten čerpadle ma tryskama.
- marena tdi
- Aktivista
blbost dal bych sprint 764 a soft.dalo by se podle stavbu komponentu udelat 130-135 psTomasAGR píše:n ale ja mám agr a najeto kdo vi kolik km... takýe by proběhla udržba... a ted to jede lepe než leon afn 81kw... ale už mě to nestačí.... takže přemýšlím nad ten čerpadle ma tryskama.
pokud chces jit vys budes muset udelat kompletni prestavbu.
turbo,spojka,tubus,program,vyfuk,ventyl atd....tak jak ja.

Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena