1.6 hdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mám najazdené cca 83000 tachometrových,je to 2006.Ten motor nie je tak suchý ako napr.1.9tdi.Videl som motor O1 tdi co mal najazdené 280 000 a motor suchý ani kvapka oleja a chod motora šepot kvetín.Pozerám na internete po bazároch počet najazdených km,ale tomu sa nedá veriť.Zato sa pýtam či náhodou neviete čo tento motor výdrží,lebo málo ludí ich má a názory sú rozne.
Nejhorší je, že většinou nikdo přesně nezná najeté km..Naposled jsem dělal s tachometrovými 150000km a po rozebráni jsem byl z té motokáry zděšen..Tak vymlácená vahadla a rozpadlá /zadřená/ hydra mě zarazila, jenže když člověk neví přesné km..,nechce pomlouvat...Podle mne je to nacpaný komár /převrtaná 1,4/ a podle toho to vypadá..Tdi je kus motoru a ne miniatura ,kde součástky rozvodu musí člověk hledat mikroskopem a třeba samořezným šroubům do tvrzeného PVC nevěřím.. 

nepropadat panice...
Já taky říkal majiteli , aby olej měnil při 15000km, ale on říká, ve Fordu říkali při 20000km a děláme to celou dobu co ho máme...Já poznal olejovou sračku/přitom tam dávají kvalitní olej/ podle toho, jako kdybych dělal Multicáru 22..Už se mi dlouho nestalo, že bych měl tak zasrané neumytelné ruce..Vzpomně jsem si na M6AD... 

nepropadat panice...
dvouhmota je jen u 80kW verze, 66kW ma 1hmotubjukemen píše:..no skor odchádza dvojhmota tak do 150 000km inak motor je ako tak ok a videl som na nich už nabehane aj cez 250 000 ale aku to ma kompresiu to neviem,olej odporučam meniť max. po 15 000 nedať sa nahovoriť na 20 000 a viac a čistiť sitku v trubke čo maže turbo lebo aj tie radi odchadzaju
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
stefi píše:ak to nekupis nove tak to nekupuj vobec je to nocna mora jak konstrukcne tak cenou nd na ten motor ,len si pozri co na to stoji ERG,skratka to navrhol nejaky riadny prijeb....,z TDI sa to neda ani porovnat a podla mna patri medzi 3 najhorsie dieslove motory ake sa v dnesnej dobe montuju
První je TDI-Pd druhý TDI a třetí HDI

Chlapci,
měli jste doma motory 1,6HDi? Vlastnili jste auta s těmito motory? Nebo jsou to řeči kamarád,známej měl,říkal?
Toho motoru bych se nebál. Já ho mám a spokojenost.třeba se jen o něj starat. Proč myslíte,že se prodávají jak na másle 1,6HDi? Protože to sou takový sračky jak vy říkáte?
někdy fakt nechápu
měli jste doma motory 1,6HDi? Vlastnili jste auta s těmito motory? Nebo jsou to řeči kamarád,známej měl,říkal?
Toho motoru bych se nebál. Já ho mám a spokojenost.třeba se jen o něj starat. Proč myslíte,že se prodávají jak na másle 1,6HDi? Protože to sou takový sračky jak vy říkáte?
někdy fakt nechápu
Peugeot407SW 1.6HDi
Zdravím,
ano já jsem spokojený. Neříkám, že je to špičkovej motor. Samozřejmě, že má své mouchy. Ale to má každý motor. No de o to, čemu říkáš slabé. já jsem spokojený. Mě je dostačující.A věř, že brzda provozu opravdu nejsem
. 200 mi to taky jede,ale kde s tím pojedeš 200? nevím, zda bohudík, nebo bohužel, ale sem ve fazi, kdy si tu jízdu vychutnávám. Když potřebuji předjet, šlápnu na plyn a jedu. ono se zdá,že na tak těžké auto je to slabý motor, ale spousta lidí řekne, že to auto s tím motorem je opravdu živé.
každému podle gusta. Někomu nestačí ani 5,0 V10. Pak to taky tka vypadá na silnicích:D
Já sem prostě spokojený, neměnil bych.Na zimu uvažuji o 4x4 a pravděpodobně to bude Land Rover Range Rover, nebo DISCOVERY.
ano já jsem spokojený. Neříkám, že je to špičkovej motor. Samozřejmě, že má své mouchy. Ale to má každý motor. No de o to, čemu říkáš slabé. já jsem spokojený. Mě je dostačující.A věř, že brzda provozu opravdu nejsem

každému podle gusta. Někomu nestačí ani 5,0 V10. Pak to taky tka vypadá na silnicích:D
Já sem prostě spokojený, neměnil bych.Na zimu uvažuji o 4x4 a pravděpodobně to bude Land Rover Range Rover, nebo DISCOVERY.
Peugeot407SW 1.6HDi