Ahoj,
potrebuji prizpusobit dalku a chci se jen zeptat jestli se dela prizpusobeni take pres komfortku jako napr: u skodovky , kde ale u A6 je komfortka centralni zamykani 35 nebo je svazano s imobilizerem na 17?
Ahoj,
mam dotaz mel jsem moznost dnes zkouset prizpusonit dalku (koupenou na aukru) origo klic. Zarazily mne dve veci prvni 35 kanal 21 , ze ikdyz jsem dal ulozit pocet klicu 2 vzdy tam po nacteni byla 0. Dale ,ze kdyz jsem dal 2 testovat a ulozit - vyskoceni z RJ Centralni elektroniky 35 a vytazeni klicku ze spinacky a stisknuti na dalku [zamceno] na klinicku, ktery byl predtim ve spinacce , tak se mi prizpusobil ,ale druhy ikdyz byl do 3s od prvniho nereagoval. Je mozne,ze klicek je vadny nebo delam neco spatne? Baterky v klicku jsou nove.
Dryhy klicek (z Aukra), ktery chci prizpusobit nema jeste vybrousenou planzetu a nema i prizpusobene immo.
Ahoj, aha jo takhle ja myslel ,ze kdyz je to kanal 21 jak u VW ,ze to bude stejny. Ok vyzkousim a neplati zde ze musi byt prizpusoben i immo ? Protoze zmacknout jde vzdy az po vytazeni klicku ze spinacky.
Ahoj,
tak bohuzel porad nic zacinam pochybovat jestli funguje - muzu nejak overit zda je dalka v poradku ? Jeden klicek prizpusobim v pohode, ale druhy vubec po stisknuti tlacitka zamknuto nic - nereaguje s immo je to s obema v pohode.
nevi nekdo kde delam chyby zkousel jsem jsem tri varianty
1. 35 centralni elektronika-> prizpusobeni 21 -> pocet klicu 2 , testovat ulozit a exit, pak stiknosut do 3s. u klicu tlacitko zamknout
2. 35 -> prizpusobeni 21 -> jeden klic prizosobit jako bod 1 -a zopakovat bod 2 i pro druhy klic
3. strcit klic do zamku u dveri otocit zamknuto a stisknout tlacitko zamknuto dalky o pet druhy klicek nereagoval na tlacitko pouze na otoceni.
V týchto dňoch som riešil nečo podobné u A6 1998.
Bola vadná RJ (4B0 962 285D).
Po výmene:
1. prisposobenie kanal 00-vymazanie adaptacných hodnot
2. kanal 21 pocet klucov 1 testovat - po rozpoznani kluca ulozit
3. kontrola ovladaca v:
merane hodnoty kanal 07 sledovat binarne hodnoty po zatlaceni jednotlivych tlacidiel (0100, 1000, 0010)