Golf iv umrel, chyba 00668

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pepik33
Nováček
Odpovědi: 0

Golf iv umrel, chyba 00668

Příspěvek od pepik33 »

ahoj

prvni prispevek a hned problem,

golf iv tdi rv00, dnes jsem prisel k autu, oteviram dalkou a auto jakoby zniceho nic umerelo, do auta bych se nedostal nebejt zamku,budiky mrtvy vse ko jak bez baterky . baterka zmerena a ok vsechny pojistky ok, ale auto mrtvy, ze by nejake rele? Na co se podivat?

diky
Naposledy upravil(a) pepik33 dne 29 čer 2011, 22:54, celkem upraveno 1 x.
petrsk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrsk »

koukni se na kostru od baterky
Rover 825 TD, 89kW @ 110kW
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

pojistky přímo nad baterkou taky dobrý?přez jednu jde + do kabiny
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
pepik33
Nováček

Příspěvek od pepik33 »

nejhorsi je ze dnes rano prijdu k autu a vse cvypado ze jede ale zase po zmacknuti dalky vse umrelo, pojistky nad baterkou jsem dal projistotu vsechny nove .... ale byly ok
Naposledy upravil(a) pepik33 dne 26 čer 2011, 14:46, celkem upraveno 2 x.
pepik33
Nováček

Příspěvek od pepik33 »

petrsk píše:koukni se na kostru od baterky
myslis na ukostreni pod baterkou?
petrsk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrsk »

jj.kostra se tvari ze je ok a staci mala oxidace a dela to neplechu.premer +od baterky na kostru...motor,karoserii.jak ti to dobiji?
Rover 825 TD, 89kW @ 110kW
pepik33
Nováček

Příspěvek od pepik33 »

petrsk píše:jj.kostra se tvari ze je ok a staci mala oxidace a dela to neplechu.premer +od baterky na kostru...motor,karoserii.jak ti to dobiji?

dobijito dobre, baterka ma napeti furt jak nova 12,7.... kdyz jsem sundal baterku kryt pod baterkou tak tam jsem nasel ukostreni a kabel co byl dotoho navedenej na konci docela zoxidovanej zajedu koupit kontaktol....vycistim a promerim to

vycisteno kontaktolem ale nic, na chvily se to rozvitilo ale jak sem zmack dalku tak to zase vse zashlo ......

Najde se autoelektrikar praha co by se na to mrknul? Nebo ke komu to muzu odtahnout?
pepik33
Nováček

Příspěvek od pepik33 »

malej pokrok,po dvou dnech vše zase z ničeho nic maká auto jezdí, vag vypisuje.

00668 _ Palubní Napětí sv30
16-10 mimo toleranci

na vis jsem koukal, pokusim se zitra zmerit napeti pri zaplym motoru,jak to dobiji atd

nemate nikdo zkusenosti s touto zavadou z praxe?

Kde najdu sv 30?
pepik33
Nováček

Příspěvek od pepik33 »

tak alternator dobiji 14,1, baterka nabita 12,7, ale stale stejny problem obcas kdyz prijdu po dlouhe dobe k autu zmacknu dalku pro otevreni tak se dvere neotevrou a vynulují se budiky ....

mohla by být chyba v buzeni alternatoru? nebo v budikach ci komfortce?
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

po dlouhé době - hmm co je dlouhá doba?? A pak musíš nastartovat přes druhé auto?? Baterka je prázdná?? nebo baterka OK?? pokud baterka prázdná musíš nabít či nastartovat přes druhé auto tak ti něco žere proud nebo muže být článek na baterce KO, pokud po chvílce vše ok tak svorky na baterce, kostry, vedení ...............................
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
pepik33
Nováček

Příspěvek od pepik33 »

hansdob píše:po dlouhé době - hmm co je dlouhá doba?? A pak musíš nastartovat přes druhé auto?? Baterka je prázdná?? nebo baterka OK?? pokud baterka prázdná musíš nabít či nastartovat přes druhé auto tak ti něco žere proud nebo muže být článek na baterce KO, pokud po chvílce vše ok tak svorky na baterce, kostry, vedení ...............................
baterka je ok ma 12,7
po dlouhy dobe to je treba pres noc ... rano prijdu zmacknu dalku a nic obcas se jenom vyresetujou budiky obcas uplne na chvily umrou,kdyz jenom vyresetujou tak vlezu do auta z krze zamek a nastartuju a jedu, kdyz budiky uplne umrou tak musim cekat nejakou chvily nez zase naskocej ...
Jerry973
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry973 »

Aky typ baterky tam mas presne? Mne urobilo nieco podobne a bateria Varta proste odisla ... Musel som vymenit a odvtedy OK.
pepik33
Nováček

Příspěvek od pepik33 »

Jerry973 píše:Aky typ baterky tam mas presne? Mne urobilo nieco podobne a bateria Varta proste odisla ... Musel som vymenit a odvtedy OK.
9mesicu stara autobaterie VARTA SILVER Dynamic 74Ah, 12V, E38 ma napeti 12,7 tak nevim jestly je mozny ze by i presto byla ko ?
Jerry973
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry973 »

No mne varta urobila skoro to iste, mala napetie 12,7 ale kapacitu ziadnu. Akonahle som zapol co len osvetlenie interieru, koniec. A auto sa odomknut nedalo tiez. Nemas moznost vyskusat od niekoho druhu bateriu? Alebo nemas staru co si mal v aute pred tym? Teraz je teplo, nastartujes aj so starou bateriou. O bat. Varta som uz pocul vseliajake podevne ukazy a vzdy to bola len ta bateria.
Tampajs
Přispěvovatel

Příspěvek od Tampajs »

Stejný problem jsem s Vartou měl taky.. Mrtvý článek po půl roce ;)
Superb Combi 2.0 TDIDSG
Škoda 120 rv.82
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“