Golf iv umrel, chyba 00668
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Golf iv umrel, chyba 00668
ahoj
prvni prispevek a hned problem,
golf iv tdi rv00, dnes jsem prisel k autu, oteviram dalkou a auto jakoby zniceho nic umerelo, do auta bych se nedostal nebejt zamku,budiky mrtvy vse ko jak bez baterky . baterka zmerena a ok vsechny pojistky ok, ale auto mrtvy, ze by nejake rele? Na co se podivat?
diky
prvni prispevek a hned problem,
golf iv tdi rv00, dnes jsem prisel k autu, oteviram dalkou a auto jakoby zniceho nic umerelo, do auta bych se nedostal nebejt zamku,budiky mrtvy vse ko jak bez baterky . baterka zmerena a ok vsechny pojistky ok, ale auto mrtvy, ze by nejake rele? Na co se podivat?
diky
Naposledy upravil(a) pepik33 dne 29 čer 2011, 22:54, celkem upraveno 1 x.
nejhorsi je ze dnes rano prijdu k autu a vse cvypado ze jede ale zase po zmacknuti dalky vse umrelo, pojistky nad baterkou jsem dal projistotu vsechny nove .... ale byly ok
Naposledy upravil(a) pepik33 dne 26 čer 2011, 14:46, celkem upraveno 2 x.
petrsk píše:jj.kostra se tvari ze je ok a staci mala oxidace a dela to neplechu.premer +od baterky na kostru...motor,karoserii.jak ti to dobiji?
dobijito dobre, baterka ma napeti furt jak nova 12,7.... kdyz jsem sundal baterku kryt pod baterkou tak tam jsem nasel ukostreni a kabel co byl dotoho navedenej na konci docela zoxidovanej zajedu koupit kontaktol....vycistim a promerim to
vycisteno kontaktolem ale nic, na chvily se to rozvitilo ale jak sem zmack dalku tak to zase vse zashlo ......
Najde se autoelektrikar praha co by se na to mrknul? Nebo ke komu to muzu odtahnout?
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
po dlouhé době - hmm co je dlouhá doba?? A pak musíš nastartovat přes druhé auto?? Baterka je prázdná?? nebo baterka OK?? pokud baterka prázdná musíš nabít či nastartovat přes druhé auto tak ti něco žere proud nebo muže být článek na baterce KO, pokud po chvílce vše ok tak svorky na baterce, kostry, vedení ...............................
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
baterka je ok ma 12,7hansdob píše:po dlouhé době - hmm co je dlouhá doba?? A pak musíš nastartovat přes druhé auto?? Baterka je prázdná?? nebo baterka OK?? pokud baterka prázdná musíš nabít či nastartovat přes druhé auto tak ti něco žere proud nebo muže být článek na baterce KO, pokud po chvílce vše ok tak svorky na baterce, kostry, vedení ...............................
po dlouhy dobe to je treba pres noc ... rano prijdu zmacknu dalku a nic obcas se jenom vyresetujou budiky obcas uplne na chvily umrou,kdyz jenom vyresetujou tak vlezu do auta z krze zamek a nastartuju a jedu, kdyz budiky uplne umrou tak musim cekat nejakou chvily nez zase naskocej ...
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
No mne varta urobila skoro to iste, mala napetie 12,7 ale kapacitu ziadnu. Akonahle som zapol co len osvetlenie interieru, koniec. A auto sa odomknut nedalo tiez. Nemas moznost vyskusat od niekoho druhu bateriu? Alebo nemas staru co si mal v aute pred tym? Teraz je teplo, nastartujes aj so starou bateriou. O bat. Varta som uz pocul vseliajake podevne ukazy a vzdy to bola len ta bateria.