Mám to na denní ježdění pro to se tedy omlouvám za to že to nejni našlapaný jako kterákoliv jiná kára tady na fóru ale snažím se!
Je to tedy:
GIV 3dv.
barva Candy Weiss
motor 1,9TDI ALH 66kw/90ps
rv. 5/1999 tedy MR00
A je to dovoz z DE
stav tachometru ke dni koupě byl 166250 (20.2.10). nyní jsme někde na 196000 (27.6.11)
no a pár fotek
Asi tak 20minut po koupy.
Druhý den První odstraňování neduhů Pořádně umýt.. To snad nikdo nemyl co to vyjelo z fabriky Už se to podobalo autu Výměna spojky za organiku Mezistav..
No a aktualni foto.. Již na kolech a na podvozku..
Naposledy upravil(a) Tampajs dne 27 čer 2011, 19:56, celkem upraveno 2 x.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Forest píše:Ta kola jsou v bilem komaxitu nebo laku? Co to je za kola? Tomu autu vylozene ta kola slusi ... jsou to prvni kola s 5+ paprskama, co se mi na G4 libi
Je to lak.. Lakovali mi to kluci v práci.. Nejbílejší z bílých.. TC10 od MaxMeyer
Forest píše:Dik za briskni odpoved, nicmene mi nepomohla (nebo spatne hledam) ... muzes dat prosim odkaz z googlu? Predem diky
To už bude větší problem jelikož v čechách sem viděl už jen jedny a to ještě v 15" a pak sem narazil na jeden inzerát v polsku kde je někdo prodával ale taky v 15".. Teď už fakt googl mlčí uplně