zpochybňovači inzerátu

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Rosma
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

zpochybňovači inzerátu

Příspěvek od Rosma »

už me to docela sere když tak prohlížím inzeraty nebo sám nějaky vložím
a 75% příspěvku tam jsou jen od lidi , co zpochybňují kvalitu, puvod nebo najezd km .
člověk i když by tam prodaval koňskej hnuj našel by se člověk kterej by pochyboval jestli ten hnuj vylezl z prdele koňovi nebo krávě ....
když člověk prodává auto a napíše najezd 180t km a rok 2001 začne se řešit že 10let stary auto nemuže mit najeto 180t protože za rok by to auto najelo jen 18t ..... a to je prostě malo .
a když koukam na inzeraty nebo od lidi co znam co maji za auta maji třeba 14-19let stara auta a nemaji najeto ani 160t .....
přijde mi že sem chodi plno lidi jen zabijet čas protože zrovna nemaji co delat a tak si přijdou rejpnout nebo zpochybnit kvalitu zboží v inzerci .
a když nahodou neni nejaky detail v inzeratu hned upozorni nedej bože když tam neni přímo fotka nebo cena .... bez toho by to nemohli zpochybnit a ptaji se i když o nabizenou vec vubec nemaji zajem .
musel jsem to napsat protože už sem byl nasranej (rofl)
VW passat 1.9TDI 81kw
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

no a hlavně to chce fotky a když sou tak jich to chce víc , když je jich víc tak sou ve špatný kvalitě a když sou v dobrý kvalitě tak sou na špatnym servru a nezobrazujou se a když sou fotky v pohodě tak to chce lepší popis
a když je dobrej popis tak to chce video ..................

nejlepší je když příjde sms na silvestra ve 2 ráno jestli je auto stále na prodej (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Rosma- nediv se, lidé mají špatné zkušenosti a poděkuj podvodníkům..Víš jaké by byly krásné časy, kdyby slovo /popřípadě písmo/ platilo? Když někomu podáš ruku, to není jen zdvořilostní úkon, ale tím se zavazuješ k čestnému jednání.Bývávalo,/četl jsem to/, že největší ostuda pro chlapa bylo, když někdo zpochybnil jeho slovo..A kdyby to udělal a někoho podvedl, tak si již neťukne, nikdo s ním již obchodovat nebude..Ale v dnešním anonymním světě se ještě píčusové chlubí, jak někoho ojebali a ostatní píčusové jim tleskají, jací jsou to pašáci..Taky dnes o chlapa těžko zavadiš, sice v činkárně posiluje své tělo, ale ducha je mdlého..A z boje utíká a podává trestní oznámení..Bohudík existují i vyjímky..,doufám že mají kvalitní semeno a půjde to dál a ty píčusové mají vítr v koulích... :D
nepropadat panice...
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

třeba se to propracuje až k tomu jako to funguje na offroad foru :D je to drahý tady to neprodáš, atd -D
VW T5 GP 103 KW long
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

este píše:třeba se to propracuje až k tomu jako to funguje na offroad foru :D je to drahý tady to neprodáš, atd -D
taky tam občas mrknu (rofl) ty komentáře je neco neuvěřitelnýho (crazy)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

bombastiq píše:
este píše:třeba se to propracuje až k tomu jako to funguje na offroad foru :D je to drahý tady to neprodáš, atd -D
taky tam občas mrknu (rofl) ty komentáře je neco neuvěřitelnýho (crazy)
ja tam lezu když se chci zasmát :D
VW T5 GP 103 KW long
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

jericho-3 píše:Rosma- nediv se, lidé mají špatné zkušenosti a poděkuj podvodníkům..Víš jaké by byly krásné časy, kdyby slovo /popřípadě písmo/ platilo? Když někomu podáš ruku, to není jen zdvořilostní úkon, ale tím se zavazuješ k čestnému jednání.Bývávalo,/četl jsem to/, že největší ostuda pro chlapa bylo, když někdo zpochybnil jeho slovo..A kdyby to udělal a někoho podvedl, tak si již neťukne, nikdo s ním již obchodovat nebude..Ale v dnešním anonymním světě se ještě píčusové chlubí, jak někoho ojebali a ostatní píčusové jim tleskají, jací jsou to pašáci..Taky dnes o chlapa těžko zavadiš, sice v činkárně posiluje své tělo, ale ducha je mdlého..A z boje utíká a podává trestní oznámení..Bohudík existují i vyjímky..,doufám že mají kvalitní semeno a půjde to dál a ty píčusové mají vítr v koulích... :D
velice pěkně napsáno ;)
Rosma
Přispěvovatel

Příspěvek od Rosma »

jericho-3 píše:Rosma- nediv se, lidé mají špatné zkušenosti a poděkuj podvodníkům..Víš jaké by byly krásné časy, kdyby slovo /popřípadě písmo/ platilo? Když někomu podáš ruku, to není jen zdvořilostní úkon, ale tím se zavazuješ k čestnému jednání.Bývávalo,/četl jsem to/, že největší ostuda pro chlapa bylo, když někdo zpochybnil jeho slovo..A kdyby to udělal a někoho podvedl, tak si již neťukne, nikdo s ním již obchodovat nebude..Ale v dnešním anonymním světě se ještě píčusové chlubí, jak někoho ojebali a ostatní píčusové jim tleskají, jací jsou to pašáci..Taky dnes o chlapa těžko zavadiš, sice v činkárně posiluje své tělo, ale ducha je mdlého..A z boje utíká a podává trestní oznámení..Bohudík existují i vyjímky..,doufám že mají kvalitní semeno a půjde to dál a ty píčusové mají vítr v koulích... :D
tak je taky dobry osobni převzeti kupovaneho zboži ....
nerad neco posilam poštou , nechci se potom s nekym dohadovat jestli to či ono bylo nebo nebylo poškozeno a ruzny vymysli .....
taky se mi stalo že sem prodal prevodovku se kterou jsem do posledni chvile jezdil v pohode nic nedelala jako že nehučela nic a frajer mi po mesici pise že ji chce vymenit že hučí ale když si ji ode me bral tak mi rikal že koupil už předtim dve a hučeli .... tak si spis myslím že mu hučí ložisko .... nebo kokot ...... a nebo mi chtel vymenit zpatky nejakou tu co mel ze špatneho obchodu nebo co dojebal na aute .... s takovim jsem se ani nebavil o nejaky reklamaci
VW passat 1.9TDI 81kw
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

Není se čemu divit.Třeba tady 98% lidí jedná fér,ale jinde to je průser.Známej koupil minulej měsíc berlingo.Najeto 67 000,diagnostika O.K,stav celkem taky.Včera přijel,že se mu auto nějak divně houpe a na 1500km mu vzalo 1,5l oleje.Nesvítí kontrolka mazání a rozsvítila se kontrolka motoru,je to 1,4 benzin.Takže myslím že na stavu km se na začátku někam stratilo číslo 2.Někdo pěkně vydělal na blbosti obyčejných lidí :? :( .
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No já byl teď pro motor, bezva jednání, motor svítil, já ho naložil a majitel auta /byl se mnou/ povídá a to si ho nijak nevyzkoušíš..,Ty jim věříš..?A já mu říkám, zaprvé byly jsme u něho v baráku,/nebylo to u pumpy/ cena je rozumná, při otáčení vymetenou ojnici nepoznám,byl tam výfuk, takže vypálené výf.kanály jsem nemohl prohlédnout/byl to benzin/, kompresi asi ano, ale motor může nějakou dobu stát, oreznou ventily a bude slabá, přitom po uvedení do chodu se probere a další je i důvěra a podání ruky , včetně přímého pohledu..Teď ho jdu skládat, a v týdnu montovat, tak snad neměl majitel pravdu...Ale jsem optimista.. :)
nepropadat panice...
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

..čo je na tom nefér ked sa človek zaujíma že nejaka 15 ročna herka ma na tachači 160 tkm je to nanajvíš na počudovanie a možeš sa nasierať kolko chceš,dnes ked all ojebavaú tak sa treba presvedčiť a zistiť si ked sa ti to nepači nečítaj to kopec ludí je podvodníkov tak sa nebudem hrať že all is ok ked to tak jednoducho nieje
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

no může být, známej si kouspil new auto! a za 3 roky najeto 7tis km, páč se bojí aby to někde neodřeli, na nákup jezdý starým, do práce vlakem, toto spíš jen na návštěvu. 300tis v pr, bez výbavy (bílá, bez centránu i el oken) a cena tet ani polovina, kdo by to chtěl?
občas jsou auta kde je pochyb, a někdy to nepochopí ani v Nasa.
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

Co jsem vypozoroval, tak takovej normální nájezd u auta, který si koupí rodina je 120 - 150 000 km za 10 let. Dědečkové a důchodci mají z pravidla najeto nula nula nic. Když to má podnikatel či soukromník, tak to jde nad dvě kila. Jasně, určitě jsou výjimky, ale dá se to takto brát. Čili když je tu vidět auto, které má najeto 130 a je deset let starý. Proč ne?! Může být. Chce to ale vědět, zda majitel byl první a jedinej, jestli byl muž, žena, věková kategorie. Prostě mít alespoň představu. Stačí i hrubá. Když vidím, že to je nějakej Jörgen ze Stutgartu, kterýmu je kolem 40, možná k padesáti a že auto bylo psaný přímo na něj a ne na firmu, tak mám alespoň zhruba představu, jak se s ním mohlo jezdit.

U bazarových kousků se tohleto zřejmě nikdy nedozvíme :(
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002

V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

Ja pocitam na rok prumerne 30t. km ze lidi najedou. Napr. ja ujedu 45-60t. rocne
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

To je strašně moc. Já jezdim autem pomalu i na záchod a nalítám ročně 25k.
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002

V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“