rozvody jsme udělali i tak zítra asi sděláme starter, pak asi celý předek s tou záslepkou prostě nejde hnout jestli je zatuhlá solí nebo co
jestli jste sní někdo bojovali tak dík za informace práce pěkně blbá, příště jde motor ven
Moderátoři: šulda, Moderátoři
slovacek.milos píše:mám problém dělám rozdvody a nejde oddělat záslepka pro kolík na aretaci kliky, je pod starterem,
rozvody jsme udělali i tak zítra asi sděláme starter, pak asi celý předek s tou záslepkou prostě nejde hnout jestli je zatuhlá solí nebo co
jestli jste sní někdo bojovali tak dík za informace práce pěkně blbá, příště jde motor ven
tak jsem ráno nasadil přesný torx zabral a cítil jak tu hlavu ničím, nakonec satrter ven, naklepat u ucpávku tupým majzllem zabral jdsem jak když povoluješ hlavu a lup šel,dav55 píše:pokud to je stejne jak kango tak je tam sroub jako zaslepka.
jo to mi sedí 18 cm, je mizi ryskama a čárama na řemenu, kolík už je v pohodě byl problém se závitem v blokubepa píše:kolík je osazenej ,ale ted nevím jakej ma pruměr nejsem v praci,jinak pozor musí ti sedět čerpadlo proti vačce na značkách řemenu je na něm snímač vačky
dav55 píše:asi tam tekl olej tak to nekdo dorval, ja ted mam jedno dci na go motoru, dily jsou problem a v originale stoji balik. kazdy rika uz to ma ve znaku, co jsis myslel.