povinne ruceni
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
povinne ruceni
jak nejrychleji vypovedet smlouvu povinneho ruceni ?
-
- Aktivista
-
- Aktivista
taky jsem to takhle dělal několikrát. Copak můžu za to, že kupující nakonec vycouve?

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

mám úplně stejnej model a je to to nejjednodušší co lze, syn je majitel a a já provozovatel na kterého je pov ruč , no a já jsem se rozhodl, že už vozidlo provozovat nebudu, stačí čestné prohlášení, že vozidlo dále provozovat nebudu a jeto. Minulý týden jsme to takhle dělali, byly jsme i na pobobčce pojišťovny. V jeden den zrušeno a uděláno jinde.
-
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Můžou říkat. U generali to na mě zkoušeli taky, ale písemně mi to dát nechtěli.Tomas.cz píše:Mě řekli na Generali že je kupní smlouva nezajímá a chtěj vidět velký tp se změnou majitele, případně si to sami zjistí v registru

Pokud to dnes prodám s plnou mocí tak budu čekat až mi někdo pošle kopii TP?
Musí jim stačit smlouva. Dnes to na základě smlouvy zruším a za dvě hodiny mi přijede kupec a bude chtít odstoupit od smlouvy, auto si nechám a musím to znovu pojistit, ale u jakékoliv pojištovny.
-
- Aktivista
Bugs.Bunny píše:Můžou říkat. U generali to na mě zkoušeli taky, ale písemně mi to dát nechtěli.Tomas.cz píše:Mě řekli na Generali že je kupní smlouva nezajímá a chtěj vidět velký tp se změnou majitele, případně si to sami zjistí v registru![]()
Musí jim stačit smlouva. Dnes to na základě smlouvy zruším a za dvě hodiny mi přijede kupec a bude chtít odstoupit od smlouvy, auto si nechám a musím to znovu pojistit, ale u jakékoliv pojištovny.
takze myslis to bezestrachu zrusit ??
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Některé pojištovny straší, ale ještě jsem neslyšel že by to někde řešili.pokornasek.pepan píše:Bugs.Bunny píše:Můžou říkat. U generali to na mě zkoušeli taky, ale písemně mi to dát nechtěli.Tomas.cz píše:Mě řekli na Generali že je kupní smlouva nezajímá a chtěj vidět velký tp se změnou majitele, případně si to sami zjistí v registru![]()
takze myslis to bezestrachu zrusit ??
Pokud to dáš do depozitu na jeden den, nebo to bude jeden den podle smlouvy majetek někoho jiného tak není co řešit a není proč mít strach.