Čaute
Začalo mi tiecť vstrekovanie čerpadlo mam audi A4 1,9Tdi 81Kw AFN tečie zo zadu čerpadla ako sú vývody do jednotlivých trysiek tak v strede je veľká matica a okolo nej to troška tečie dá sa to opraviť na aute alebo je treba demontovať cele čerpadlo a dať ho zreparovať.
Tečie čerpadlo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Najrozumnejsie asi dat zreparovat. Riesil som podobny problem, ked som zistil, ze orech na tu velku maticu (3hrany) stoji 60€ tak som to dal cerpadlarovi na komplet repas. Udajne ked povoli jedno tesnenie, tak sa to ciastocnej oprave zacina sypat. Po tych rokoch maju tie cerpadla narok.
Kompletka vratane demontaze a montaze s nastavenim ma stala cca. 200€.
Kompletka vratane demontaze a montaze s nastavenim ma stala cca. 200€.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
-
- Aktivista
-
- Aktivista
já měl staré čerpadlo a ceočko, tak jsem si ve svěráku sdělal tu zátku a pak pomalu řezal starý otech a vařil pásovinu, pro mě koupit spešl ořech nemá cenu takový problém vidím jednou za rok, dokonce jsem tam dal obyč kroužek na hydrauliku a těsní to, u mé fábky SDi mám v horním deklu kroužek z deklu olejového filtru a tři roky OKsniper-- píše:asi tak nejak jako Miloš,nevidim duvod proc repasovat cely cerpadlo,staci to jen vytocit,dat jiny tesneni a zase zatahnout. pokud si koupis nebo vyrobis ten orech,tak to srandou jde na aute pretesnit