Tečie čerpadlo

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Majoo
Nováček
Odpovědi: 0

Tečie čerpadlo

Příspěvek od Majoo »

Čaute
Začalo mi tiecť vstrekovanie čerpadlo mam audi A4 1,9Tdi 81Kw AFN tečie zo zadu čerpadla ako sú vývody do jednotlivých trysiek tak v strede je veľká matica a okolo nej to troška tečie dá sa to opraviť na aute alebo je treba demontovať cele čerpadlo a dať ho zreparovať.
dibarbora
Přispěvovatel

Příspěvek od dibarbora »

Najrozumnejsie asi dat zreparovat. Riesil som podobny problem, ked som zistil, ze orech na tu velku maticu (3hrany) stoji 60€ tak som to dal cerpadlarovi na komplet repas. Udajne ked povoli jedno tesnenie, tak sa to ciastocnej oprave zacina sypat. Po tych rokoch maju tie cerpadla narok.

Kompletka vratane demontaze a montaze s nastavenim ma stala cca. 200€.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

sada na těsnění stojí pár korun , pokud je čerpadlo OK, nehoupe volnoběh, stačí přetěsnit.
G3 Variant synchro
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

já si ten klíč vyrobil ze starého ořechu, vytočíš vyměníš okroužek a zdar ;)
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

asi tak nejak jako Miloš,nevidim duvod proc repasovat cely cerpadlo,staci to jen vytocit,dat jiny tesneni a zase zatahnout. pokud si koupis nebo vyrobis ten orech,tak to srandou jde na aute pretesnit
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

sniper-- píše:asi tak nejak jako Miloš,nevidim duvod proc repasovat cely cerpadlo,staci to jen vytocit,dat jiny tesneni a zase zatahnout. pokud si koupis nebo vyrobis ten orech,tak to srandou jde na aute pretesnit
já měl staré čerpadlo a ceočko, tak jsem si ve svěráku sdělal tu zátku a pak pomalu řezal starý otech a vařil pásovinu, pro mě koupit spešl ořech nemá cenu takový problém vidím jednou za rok, dokonce jsem tam dal obyč kroužek na hydrauliku a těsní to, u mé fábky SDi mám v horním deklu kroužek z deklu olejového filtru a tři roky OK ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“