MKIV 81kW - turbína z 96kW a padá do nouzáku, co s tím?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
MKIV 81kW - turbína z 96kW a padá do nouzáku, co s tím?
Ahoj mám udajne chip nekde z belgie, odešlo turbo, tak jsem dal vetsi z golfa 96kW a ted kdyz mu davam napit tak padne do nouzaku, vyresim to necim? jinej chip? nebo vaha? nikdo mi s tim jeste neporadil... diky chlapy.... Marcco
Pokud dáš jiné turbo, musíš nahrát soft jemu přizpůsobený, jinak hrozí, že turbo popravíš.
http://race.dieselpower.cz/Zvysovani-Vy ... tuning.php
http://race.dieselpower.cz/Zvysovani-Vy ... tuning.php
V Praze fa. Dieselpower, http://race.dieselpower.cz/kontaktujte-nas.php svojí práci dělají poctivě, takže není důvod se bát.
Jaysone,kdyz da vetsi turbo,tak ho nikdy se softem na mensi nepopravis!!....ta uprava softu spociva jen ve dvou vecech,prvni je ta,ze se vetsi turbo bude dyl zbirat odspoda a druha je ze se od nej ocekava vetsi vykon.....Jestli to pada do nouzaku a pred nim bylo vse ok,tak hledej pricinu prave primo v regulaci turba. Vyndej z nej plechovku,a zkus ji vcucnout pusou,musis ji zatahnout celou az nadoraz bez nejakyho skripani,zadrhavani....vem za packu regulace a ta musi chodit uplne volne.
Jinak jeste bych chtel rict,ze dieselpower neni jedina firma ktera ti tohle udela....jsou daleko...daleko levnejsi a kvalitativne stejny. ale jestli ma nekdo penize navic,tak proc ne. co se tyce konkretne trysek FB,tak mi prijde divny,ze tady vsichni rikaji jak jsou vyhradni dovozce,ja se dostanu ke vsem tryskam FB za skoro polovicni ceny. Nicmene jsem vernej clen DP,tak nebudu pomlouvat,sikovni kluci jsou to,o tom zadna.
Jinak jeste bych chtel rict,ze dieselpower neni jedina firma ktera ti tohle udela....jsou daleko...daleko levnejsi a kvalitativne stejny. ale jestli ma nekdo penize navic,tak proc ne. co se tyce konkretne trysek FB,tak mi prijde divny,ze tady vsichni rikaji jak jsou vyhradni dovozce,ja se dostanu ke vsem tryskam FB za skoro polovicni ceny. Nicmene jsem vernej clen DP,tak nebudu pomlouvat,sikovni kluci jsou to,o tom zadna.
Naposledy upravil(a) sniper-- dne 17 pro 2011, 14:43, celkem upraveno 1 x.
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Tel.774 225538
ne ,vahu nechej. Musis to nalogovat,jak vahu,tak turbo. v akcnich clenech zkusit funkci N75. To turbo neni zas o tolik vetsi aby to padlo z duvodu nedosazeni tlaku. kdyby bylo vse ok,jen tohle vetsi turbo,tak se musi uregulovat na 100% uregulujou se daleko vetsi
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Tel.774 225538
Říká, že tam má nějaký chip z belgie, to znamená, že tam klidně může být nějaký nesmyslný požadavek i pro velký turbo.
Když si koupim od větví tričko Adidas za 1/2 cenu než se normálně prodává, budu očekávat stejnou kvalitu?
Tolik k tryskám.
Ano, jsou levnější, ale chip není spotřební zboží, který každý rok musíš měnit, takže se investice do ověřené kvality vyplatí. Ale je to na každém, jestli se mu vyplatí to riskovat a poté si dělat starosti
Když si koupim od větví tričko Adidas za 1/2 cenu než se normálně prodává, budu očekávat stejnou kvalitu?
Ano, jsou levnější, ale chip není spotřební zboží, který každý rok musíš měnit, takže se investice do ověřené kvality vyplatí. Ale je to na každém, jestli se mu vyplatí to riskovat a poté si dělat starosti
Naposledy upravil(a) Jayson dne 17 pro 2011, 15:57, celkem upraveno 1 x.
lidi ruzny jsou ale jestli nekdo nevi jak to ma spravne bejt fungovat a prodavajici mu rekne ze je vsechno ok a neni,tak se neni cemu divit. Ten dotycnej je manualne zrucnej,treba turbo sam namontuje a ejhle. Tim nerikam ze je to tenhle pripad. Jinak asi srovnavat trycka se softama...no nevim
ale jo,je to sranda
me za vychvalovani DP nic nedava,tak mam na to jinej pohled. Taky nejim jogurty jedny znacky abych nahodou po jinym nedostal prujem
Jinak ty trysky FB bebo i Firad koupim tak kde je prodavaji tady u nas v jednej velkej firme a k nim jdou primo od vyrobce....jen k tem tryskam
Jinak ty trysky FB bebo i Firad koupim tak kde je prodavaji tady u nas v jednej velkej firme a k nim jdou primo od vyrobce....jen k tem tryskam
Naposledy upravil(a) sniper-- dne 27 pro 2011, 08:19, celkem upraveno 1 x.
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Tel.774 225538