Prokluzuje spojka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prokluzuje spojka
Zdravim.. Tak jsem zjistil ze mi prokluzuje spojka na 4ku i 5ku kdyz tomu nalozim
ostatni rychlosti sem ani zbytecne nezkousel.. Spis me zajima jaky je nejlepsi reseni tohodle problemu. Procet sem tu toho spoustu ale v oboru jsem amater. Chtel bych proste slyset jednotnej nazor co je nejlepsi.. Jestli jednohmota nebo zase dvouhmota a co vsechno se musi menit, atd
Auto vozim ke znamemu do servisu, ale pochybuju ze nekdy menil jednohmotu misto dvouhmoty :/ Rikal mi ze prej se ted delaji i nejaky zesileny sady tak nevim.. Dal sem tu cet neco o preoblozeni, tak jestli to je opravdu nutny nebo se ma koupit novej dil..? Byl bych vam moc vdecnej za kompletni popis vseho co bude potreba.. Auto mam Oct1, ALH, Sprinty a chip.. cca 340Nm..
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: Prokluzuje spojka
Procet sem tu toho spoustu ale v oboru jsem amater. Chtel bych proste slyset jednotnej nazor .
a kde jsi vyčetl že v ALH máš dvouhmotnostní setrvák
a kde jsi vyčetl že v ALH máš dvouhmotnostní setrvák
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
To myse7: Na takovouhle sestavu doporučuju jednohmotovej set. Uživatel Ladas nabízí použitý v cenách okolo 4 tisíc. Já občas mívám nový sety i s HDS za 8999kč.[/quote]
Kdyz tam dam jednohmotu, nebude tim neco trpet ? A kdybych si od tebe vzal ten set, tak dokaze to tam beznej mechanik namontovat kdyz to nikdy nedelal(jednohmotu za dvouhmotu) ?
Kdyz tam dam jednohmotu, nebude tim neco trpet ? A kdybych si od tebe vzal ten set, tak dokaze to tam beznej mechanik namontovat kdyz to nikdy nedelal(jednohmotu za dvouhmotu) ?
Tak se ještě podívej sem:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=10477
tady se taky dost probíralo a
ať o tom víš něco víc...
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=10477
tady se taky dost probíralo a
ať o tom víš něco víc...
To je skoda :-/ A nemoh bys mi aspon napsat cislo ty sady ? A zaroven vseho dalsiho co se k tomu bude potrebovat.. Bych se zeptal toho mechanika za kolik by to sehnal on, jestli ty dily maji treba v APMkuPája 19 píše:Trpět tim budou příznivci dvouhmoty. Všechny G3 tdi mimo AFN ji maj a jezděj léta. Jestli běžnej mechanik měnil dvouhmotu za dvouhmotu, tak tam zvládne dát i jednohmotu. Nic na tom není. Problém je v tom, že momentálně žádnej set nemám...
jasny nu, to uz sem cet.. Takze vsechno tohle zvlast jo ?
originální číslo toho setrváku je 028 105 269B, problém ale je, že na tom setrváku na straně k motoru je odlitý jiný číslo a podle to ho je potřeba ho shánět, pokud teda sháníš starší, to číslo je 037 105 273C (může být i 273B)
tady jsou origo čísla použitelné spojky pro jednohmotovej setrvák
lamela 028 141 035 C z TDI
přítlačák 074 141 025 B z TDI
021 141 025 F z VR6
ložisko 02A 141 165 A
šrouby na přítlačák N10101001
šrouby na setrvák N90206103