VW Polo 9N - servocerpadlo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Polo 9N - servocerpadlo
Zdravim,
poprosim vas o nazor na jednen "problem"...
chcem sa vas opytat na problem so servocerpadlom...
ako je mozne, ze ked nastartujem, tak posilovac riadenia ide OK, ale po cca 5 km (niekedy viac niekedy menej) sa odpoji a volant ide tazko...ziadna kontrolka nesvieti... po opatovnom nastartovani ide zasa tazko ale casom sa niekedy samo zapne...
VW Polo 1.9 TDI 74 KW ATD 2002
dakujem
poprosim vas o nazor na jednen "problem"...
chcem sa vas opytat na problem so servocerpadlom...
ako je mozne, ze ked nastartujem, tak posilovac riadenia ide OK, ale po cca 5 km (niekedy viac niekedy menej) sa odpoji a volant ide tazko...ziadna kontrolka nesvieti... po opatovnom nastartovani ide zasa tazko ale casom sa niekedy samo zapne...
VW Polo 1.9 TDI 74 KW ATD 2002
dakujem
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
tak co ludia nikto nic? dost na hovno je to bez toho posilovaca...dal som skenovat cele auto a naslo v CAN Gateway chybu snimaca natocenia volantu...
lenze ja si pamatam ze to pisalo uz davno a vsetko fungovalo normalne...dalej ked sa pripojim na kanal 44, blok hodnot tak v neviem akom cisle sa meni tusim rychlost otacania (stupne/sekunda). cize ten snimac by mal byt OK?
poradte prosim
lenze ja si pamatam ze to pisalo uz davno a vsetko fungovalo normalne...dalej ked sa pripojim na kanal 44, blok hodnot tak v neviem akom cisle sa meni tusim rychlost otacania (stupne/sekunda). cize ten snimac by mal byt OK?
poradte prosim