sharan AVG po startu zvýší volnobeh
Moderátoři: šulda, Moderátoři
sharan AVG po startu zvýší volnobeh
ahoj,pořídil jsem si sharana AVG,moji první rotačku, vše asi funguje jak ma,spotřeba super ,ale při studenem startu chytne na brnk ale přida si volnobeh na 1050 ot.čidlo na teplotu jsem dal nove origo.na vagu nic,čidlo jsem dal to nahoře na tom krčku na hlavě.poradte prosím.jinak auto nekouří,teple i studene chytá hned..
možna je trochu línější,ale to nemam nic na porovnaní,jiným jsem nejezdil.před tím jsem měl g IV PD po čipu.
VW sharan 81kw AVG
Škoda Felicia combi 1.3MPi
Re: sharan AVG po startu zvýší volnobeh
A to si přida jen po startu na par vteřin, nebo drží furt 1050 ot i teplej.venouš píše:ahoj,pořídil jsem si sharana AVG,moji první rotačku, vše asi funguje jak ma,spotřeba super ,ale při studenem startu chytne na brnk ale přida si volnobeh na 1050 ot.čidlo na teplotu jsem dal nove origo.na vagu nic,čidlo jsem dal to nahoře na tom krčku na hlavě.poradte prosím.jinak auto nekouří,teple i studene chytá hned..možna je trochu línější,ale to nemam nic na porovnaní,jiným jsem nejezdil.před tím jsem měl g IV PD po čipu.
tak jsem jen zjistil,že když to ráno má ty vyšší otáčky tak vyčkám až to přestene dožhavovat za chodu motoru,vypnu motor a hned to nastaruju znova,tak má otáčky normalní.bych to viděl že s tím ma někde SAG první generace problém.nějakej slabej ,zoxidovanej drát,že si jednotka myslí že to ma nějaké slabé napětí tak to dohání těma otáčkama,kua mě to se.e 
VW sharan 81kw AVG
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
-
miraspetrowski
- Přispěvovatel
patrně nutná vyměna čidla teploty vody na trubce z hlavy,to čidlo si dělá co chce když je odkecaný,deset startů za sebou a otáčky budou pokaždé jiný,malej test provedeš odpojením konektoru tohoto čidla,pak mrdej s čerpadlem a takovejma věcma,jak jsi zjistil přesně otáčky po startu, podle budíku nebo přes dialízu, tam by se mělo najít i toto čidlo a jeho odpory pro správnou funkciacryll píše:podobny prejav mal sused, zacni kontrolou zakladneho nastavenia cerpadla
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
to čidlo jsem dal na jaře hned jako první a original a nic.pořád stejně.s tím čerpadlem moc hejbat nechci,když to mam po rozvodech a tudíž i přesným předvstřiku.dělalo to nezavisle na předsvstřiku.je to prostě nejakým tím odběremmiraspetrowski píše:patrně nutná vyměna čidla teploty vody na trubce z hlavy,to čidlo si dělá co chce když je odkecaný,deset startů za sebou a otáčky budou pokaždé jiný,malej test provedeš odpojením konektoru tohoto čidla,pak mrdej s čerpadlem a takovejma věcma,jak jsi zjistil přesně otáčky po startu, podle budíku nebo přes dialízu, tam by se mělo najít i toto čidlo a jeho odpory pro správnou funkciacryll píše:podobny prejav mal sused, zacni kontrolou zakladneho nastavenia cerpadla
VW sharan 81kw AVG