Ztratil jsem redukci na bezp. šrouby na pašíka 3BG :(

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
shakal
Sběrač informací
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Ztratil jsem redukci na bezp. šrouby na pašíka 3BG :(

Příspěvek od shakal »

Ztratil jsem redukci na originální bezpečtnostní šrouby na kola na pašíka 3BG. Je to ten typ co vypadá jak velký torx. Nevíte nekdo jestli se to dá koupit zvlášť? Nebo nemá ěkdo navíc?
fotím svatby, cokoliv jiného

www.vlkfoto.cz
www.facebook.com/vlkfoto
kibi
Aktivista

Příspěvek od kibi »

zajeď si do autorizáku, dá se koupit buď celá nová sada, nebo dva kusy redukce + šroub.....u škodovky to stojí co pamatuju kolem 300,-....já to tenkrát řešil tak, že mi chlapík půjčil redukci, já si před prodejnou sundal bezpečáky (nerad bych píchl a volal odtah) a objednal si náhradí redukce ;)
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky :D
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Najlepsie nemat bezpecnostne sruby vobec. Ked pichnes neriesis zbytocny problem a kto chce kolesa nech si ich berie. Radsej najdem auto na klacikoch ako ako by mi ho mali ujebat cele len koly kolesam. A ked sme pritom nemam ziadny problem povolit bezpecnostne sruby. Existuje sada na povolovanie poskodenych a znicenych srub napr. od KS tools.
shakal
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shakal »

kibi píše:zajeď si do autorizáku, dá se koupit buď celá nová sada, nebo dva kusy redukce + šroub.....u škodovky to stojí co pamatuju kolem 300,-....já to tenkrát řešil tak, že mi chlapík půjčil redukci, já si před prodejnou sundal bezpečáky (nerad bych píchl a volal odtah) a objednal si náhradí redukce ;)
dík..čekal sem že to bude dražší :)

www.vlkfoto.cz
www.facebook.com/vlkfoto
romk52
Přispěvovatel

Příspěvek od romk52 »

Mam jeden zbytocny ,neviem z coho pochadza, sesthran je na 17 kluc a ta bezpecnostna strana ma vela zubkov, kludne by som ti ho poslal za symbolicku, cenu, ale som z Bratislavy a postovne by bolo drasie ako sroub. Mozno pojdem buduci tyzden do Prahy, ale nie je to este iste. Odtial by som ti ho mohol poslat.
shakal
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shakal »

romk52 píše:Mam jeden zbytocny ,neviem z coho pochadza, sesthran je na 17 kluc a ta bezpecnostna strana ma vela zubkov, kludne by som ti ho poslal za symbolicku, cenu, ale som z Bratislavy a postovne by bolo drasie ako sroub. Mozno pojdem buduci tyzden do Prahy, ale nie je to este iste. Odtial by som ti ho mohol poslat.
díky moc za ochotu, zkusím se ještě zitra poptat a dám ti vědět jestli sem sehnal ...moc si vážím tvojí snahy pomoct, díky moc

www.vlkfoto.cz
www.facebook.com/vlkfoto
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Zajeď do autorizáku,cena je asi 200Kč-nástavec +1šroub.Těžko to trefíš sám,jelikož je na to sada 60 různých nástavců, 30ks s drážkou,30ks jako torx.Nejde to objednat ani podle vinu,musí se vyzkoušet celá sada a hledat ten co tam pasuje. :)
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

nebo sehnat kámoša co má stejný šrouby, vytočit ven a nahradit std. šestihrany ;)
shakal
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shakal »

Tak to nakonec dopadlo nejlíp jak mohlo a ten klíč sem našel. Aspoň si víc uvědomuju jak je to důležitá věc a budu si ho víc hlídat :D. Všem zůčastněným děkuju za rady, aspoň jak postupovat až ho jednou nenajdu :)

www.vlkfoto.cz
www.facebook.com/vlkfoto
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“