Ztratil jsem redukci na bezp. šrouby na pašíka 3BG :(
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ztratil jsem redukci na bezp. šrouby na pašíka 3BG :(
Ztratil jsem redukci na originální bezpečtnostní šrouby na kola na pašíka 3BG. Je to ten typ co vypadá jak velký torx. Nevíte nekdo jestli se to dá koupit zvlášť? Nebo nemá ěkdo navíc?
zajeď si do autorizáku, dá se koupit buď celá nová sada, nebo dva kusy redukce + šroub.....u škodovky to stojí co pamatuju kolem 300,-....já to tenkrát řešil tak, že mi chlapík půjčil redukci, já si před prodejnou sundal bezpečáky (nerad bych píchl a volal odtah) a objednal si náhradí redukce 
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky 
Najlepsie nemat bezpecnostne sruby vobec. Ked pichnes neriesis zbytocny problem a kto chce kolesa nech si ich berie. Radsej najdem auto na klacikoch ako ako by mi ho mali ujebat cele len koly kolesam. A ked sme pritom nemam ziadny problem povolit bezpecnostne sruby. Existuje sada na povolovanie poskodenych a znicenych srub napr. od KS tools.
dík..čekal sem že to bude dražšíkibi píše:zajeď si do autorizáku, dá se koupit buď celá nová sada, nebo dva kusy redukce + šroub.....u škodovky to stojí co pamatuju kolem 300,-....já to tenkrát řešil tak, že mi chlapík půjčil redukci, já si před prodejnou sundal bezpečáky (nerad bych píchl a volal odtah) a objednal si náhradí redukce
- romk52
- Přispěvovatel
Mam jeden zbytocny ,neviem z coho pochadza, sesthran je na 17 kluc a ta bezpecnostna strana ma vela zubkov, kludne by som ti ho poslal za symbolicku, cenu, ale som z Bratislavy a postovne by bolo drasie ako sroub. Mozno pojdem buduci tyzden do Prahy, ale nie je to este iste. Odtial by som ti ho mohol poslat.
díky moc za ochotu, zkusím se ještě zitra poptat a dám ti vědět jestli sem sehnal ...moc si vážím tvojí snahy pomoct, díky mocromk52 píše:Mam jeden zbytocny ,neviem z coho pochadza, sesthran je na 17 kluc a ta bezpecnostna strana ma vela zubkov, kludne by som ti ho poslal za symbolicku, cenu, ale som z Bratislavy a postovne by bolo drasie ako sroub. Mozno pojdem buduci tyzden do Prahy, ale nie je to este iste. Odtial by som ti ho mohol poslat.
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Zajeď do autorizáku,cena je asi 200Kč-nástavec +1šroub.Těžko to trefíš sám,jelikož je na to sada 60 různých nástavců, 30ks s drážkou,30ks jako torx.Nejde to objednat ani podle vinu,musí se vyzkoušet celá sada a hledat ten co tam pasuje. 
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz