nasel by se nekdo,kdo by mi dokazal poradit jak vyresit tento problem.mam boru r.v.00,tdi 85kw a chci si tam dat budiky s pc s polovicnim dotem uprostred.budiky jsem otestoval,nakodoval a vse funguje ale vzdy kdyz zapnu zapalovani tak na me blika hladina oleje a pr.desticky.jedna se o budiky ze stejneho auta ale s lepsi vybavou.potreboval bych prave vedet kam presne se maji jednotlive konektory napojit ze snimace hladiny a kam napojit obvod desticek.jestli se to napojuje primo do budiku nebo do nejake jednotky.
vim ze snimac hladiny ma tri kontakty +,- a teplotu a ze desticky maji uzavreny obvod ktery se po sjeti desticek prerusi a zobrazi na displeji.videl jsem i nejaka schemata ale vubec z toho nejsem moudrej vubec se v tom neorientuju.dokazal by mi nejaky odbornik pomoci?a jeste je tam dalsi problem s kontrolkou bagu ktera porad sviti.pres vag-airbagy mi to nepise zadnou zavadu ale kdyz najedu ve vagu na pristrojovku tak mi to napise ze neni komunikace s jednotkou bagu.moc vsem diky za radu.