prevodovka 6q z tourana 1.9 77kw do octavie II 1.9 77kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
prevodovka 6q z tourana 1.9 77kw do octavie II 1.9 77kw
pasuje tam nebo ne? diky
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
pasuje,ale je to vcelku k ničemu,leda že by si se vyžíval v řazení.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
teď jezdím s O1 4x4 6kvalt, to je hrůza, člověk pořád řadí jak idiot.. a kde nic tu nic.. šestka je jak pětka u pětikvaltu. to bych nechtěli ani omylem. ten šestikvalt co řešíte je to samé... čili na prd.
buď dlouhý šestikvalt a nebo pětikvalt a hlavici řadičky z šestikvaltu - to je lepší úprava než tam cpát ten krátký šestikvalt
buď dlouhý šestikvalt a nebo pětikvalt a hlavici řadičky z šestikvaltu - to je lepší úprava než tam cpát ten krátký šestikvalt

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Pasuje tam bez ůprav,ale jak jsem již psal,je to k prdu.Je to krátký převod,takže se akorát řadí a řadí a ještě se ty převodovky serou,protože je to šestikvalt nacpaný do malé skříně pětikvaltu.Po 150tkm začne chrastit koncový ložisko.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Aktivista
Tahle převodovka prostě majitelům 5q na PD 77kW nedá spát.
Mě teda občas taky ne, takže další možná ještě blbější dotaz: Nezkoušel někdo u týhle převodovky "prodloužit" stálý převod? Třeba by to šlo a i nějakej ten kilometr vydrželo
Mě teda občas taky ne, takže další možná ještě blbější dotaz: Nezkoušel někdo u týhle převodovky "prodloužit" stálý převod? Třeba by to šlo a i nějakej ten kilometr vydrželo

Superb III 2018 CRLB, Superb II 2015 CFGB, ex-Rapid 2014 CBZB, ex-Passat 3C 2007 BLS,
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Všechno jde,ale vyplatí se to? Já říkám nevyplatí.Jednoduší koupit starší převodovku z 2,0TDI 6q a dát poloosy a spojku a futr to vyjde levněji než laborace s nejasným výsledkem. 

Co takový šestikvalt?Vici píše:teď jezdím s O1 4x4 6kvalt, to je hrůza, člověk pořád řadí jak idiot.. a kde nic tu nic.. šestka je jak pětka u pětikvaltu. to bych nechtěli ani omylem. ten šestikvalt co řešíte je to samé... čili na prd.

Ten by se mě líbil. Dělá to někdo levněji?
Felicia 1,6 kombi LPG
->Octavia II 1,9 BXE TDI kombi
.

tu je jedna alternativa http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 956#841956 

a me by treba zajmalo uplnej lajk kterej mam momentalne v prdeli 3snychron tak budu menit prevodovku a jelikos rad řadim tak bych ten 6kvalt uvital :)je vymena mozna bez zbytecnosti jako sou poloosy atd jen vymena kusu prevodovky za starej 5kvalt v octavii 2 tdi 77kw r.v 2006 motor bxe 320tis namotano origo
OCTAVIA 2 TDI 77KW 320Tis km najeto a spojka se ozyva o vymenu jinak jede kraaaaasne