Andre píše:Nějak v tom postrádám přínos té elektronické regulace a 64mm kompresoru.. Na to jak to tady každému cpeš tak v tomto případě je to spíš posun k horšímu ne?
Ale jinak to máš fakt hustý, nevím co mě víc pobavilo, jestli ten výfuk z kamionu, nebo video kouřivosti natáčené ve tmě

Na první pohled je poznat, že to auto vlastní ultra profesionální tuner.
No, cekal jsem vyssi uroven prispevku, ale zjevne nemas fakta pro profesionalni prispevek tak jsi zvolil takovouto "vidlackou" formu.
Ostatne, ja nikdy netvrdil ze jsi profesional, o tom zadna. Tobe, ani kdyz se daji data, fakta a dukazy pod nos tak je neumis zhodnotit.
Ostatne, je videt, ze netusis, ktera bije
a musel ti to vysvetlit BH, ktery nejenze vyrabi turba ale i chipuje, coz ty ani nahodou ... takze na zaklade techto poznatku ti to patricne vysvetlil. Nicmene, podle vyse uvedeneho tveho prispevku to nemelo zadny dopad, zustal jsi stejne neznaly. Kdybys tomu alespon co se za nehet vejde rozumel, tak bys nepostoval takovy nesmysl jakoze "postradas prinos" (prinos regulace je videt predevsim pri pruznem vyuzivani, to si natlus do hlavy, aby ses priste uz tak neztrapnoval - ono je to ostuda kdyz prodavas turba a vlastne ani netusis jak funguji).
Prinos elektronicke regulace je videt na videu, ktery jsi
jiz tak mylne komentoval, mimochodem, clovek nemusi byt ani "ultra profesionalni tuner" aby rozeznal "obycejny" budik od toho "glycerinoveho", takze ani na tuto uroven zjevne nemas.
Mimochodem, tebou Jenymu dodana GTB1756V nereguluje
ani zdaleka tak rychle jako je videt na mnou zverejnenych videich - a to se jedna o vyrazne mensi turbo na zdravem motoru!
Zajimalo by me, kde je ten posun k horsim, zadam o vysvetleni.
Vyfuk z kaminu - ten rozmer (74x2) mi poradil Richard v roce 2009 takze to je na jeho bedrech, jinak ten downpipe nicemu neskodi a verim, ze pomaha spodku, navic ho mohu pouzit pri dalsich projektech protoze je dobre naddimenzovany. Ostatne, tusim, byl jsi to ty, kdo prvni zmeril vliv vetsiho downpipu (prosim, nenut me to hledat).
Co se videa v noci tyce, omlouvam se, ale to nebylo kvuli kourivosti ale zaznamu "hluku". Co se kourivosti tyce, spodek byl ponekud kourivejsi ale nahore to bylo v klidu, ostatne pri takovem velkem turbu se neni nad cim podivovat ...ze?

To, ze se jednalo o video s timto zamerenim ostatne dokazuje i video ze predku auta.
Jinak muj bratr neni zadny ultra profesionalni tuner, pokud tedy zminujes vlastnictvi vozu, ale vez, ze vzhledem k dosazenemu vzdelani, kdyby se pustil do tveho oboru tak by te dokazal prevalcovat maximalne v radu jednoho roku, nebot on by svoje experimenty zakladal na vypoctech, nikoliv uvahach a zcestnych myslenkach a uvedenim do praxe by si tyto vypocty pouze verifikoval.
Pokud to byla snad narazka na me (ten u.p.t.) tak vez, ze tento titul mi opravdu neprislusi. Ja jen sbiram data, vytvarim hypotezy (mnohdy na zaklade vypoctu) a nasledne se snazim je verifikovat v praxi. Shodou okolnosti, muj twin tyto vypocty dokonce prekonal (napr. 0,8baru ve 2000RPM na velkem turbu pri zcela otevrenych lopatkach kdy jsme ladili male turbo).
Mimochodem, ty by ses me nemel ani nahodou pokouset titulovat, protoze to bychom tady mohli diskutovat o tom, jakou profesionalni praci jsi odvedl na aute Lusti ... a to bys urcite nebyl rad, vzhledem k tomu, ze jsi to tema nechal radeji odstranit (z tohoto postupu jsi me shodou okolnosti sam narknul) ... ale neboj, ja si takovato palciva temata ukladam, takze ho mam ulozene.
A kdyz uz jsme u toho porovnavani, mrkni na
graf tebou dodavane 2260, ktera je mensi nezli muj hybrid (o potencialu nemluve), nebo abychom to srovnavali na stejne urovni, bylo by mozna dobre to srovnavat s tebou dodany "300k" hybridem u Jastera, protoze ten take nema motor v nejake super kondici ...
no, jen porovnej sam, klikni, at tu neporovnavame jablka s hruskama
... takze jak Andre, mas tam nejaka fakta nebo zase jen budes placat?