Výměna spojky za jednohmotu Brno/okolí

Pro zákazníky, kteří hledají dobrý servis. Pište sem poptávku, někdo se Vám snad z Vašeo okolí ozve

Moderátoři: šulda, Moderátoři

roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od roman1648 »

Ladas píše:no mnohdy se právě laik řídí normou a nechápe co se může stát...
nevím no, dělat to dle normohodin na starších autech snad ani nejde, když se mi vybaví utrhaný šrouby nebo protočený matky nápravnice v nosnících, pěkně děkuju, většinou máme nějakou "cenu obvyklou " , potom dle uvážení +/- podle toho jak to šlo, což si myslím že je rozumný
Tomas-Oaza
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomas-Oaza »

no ja to mam podobny, pres tyden jezdim a kolikrat od rana do vecera a tak se da opravovat jen pres vikend. co zvladnu sam tak v pohode,ale jinak kdyz se musi servis tak hold muzu jen vikend. kdyz nepristavim auto v tydnu tak mi muzou dat flastr a su v haji. a stejne kdyz nedko potrebuje neco prevezt o vikendu tak s tim ja problem nemam
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3
prdlavka
Přispěvovatel

Příspěvek od prdlavka »

Nechci nikoho urazit ale mě to přišlo jako že dotyčnej by to chtěl do tácku (noteeth)

3hx300kč =900kč a šmitec

to čerpám z vlastní zkušenosti ....chci olej a filtry,spojku,brzdy,výfuk a tak věci mám v kufru ...... tak takový slušně posílám jinam (LOL) možná má někdo stejnou zkušenost,,,,,,,
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

TO prdlavka
ale jsou zas takovi mechosi kterym to nevadi ze mam svou spojku a vyfuk a nemaji s tim zadny problem, namontujou co si dovezu , zaplatim a spokojenost na obou stranach, jeste jsou kolikrat radi , ze s tim nemaji zadny starosti

Nekdo chce se tenhle olej, dalsi zas jiny, treti zas nejaky drazsi, jeden chce spojku LUk, druhy Sachs a podobne. A uz vidim nejakyho mechanika , jak lita nekde po meste a schani to co zakaznik pozaduje, to by si sotva vydelal

A opacne, ja jako zakaznik prece nejsem povinej si srat do motoru nejaky olej, jen proto , ze zrovna pan mechanik ho ma nasklade 2kubiky, protoze ho koupil nekde v akci, neli na cerno nekde z Polska a ted se ho potrebuje zbavit, ale protoze do kamen ho je skoda , tak ho cpe a chvali kazdymu kdo prijede, no a kdyz si doveze nedejboze svuj, tak je zle a zakaznika vyzene. Nezlob se ne me, ale tuhle dobu uz mame za sebou.

Kdyz si dam auto do servisu nebo k mechanikovi, tak pozaduju aby mi tam dali veci a dily co ja chci a ne to co zrovna nekde lezi zapraseny u nich ve sklade. Kdyz to nejsou schopny zaridit, jdu jinam, ale v zadnym pripade si nic vnucovat nenecham. Nastesti je jeste dost opravaru kteri vyjdou vstric, budto si veci poridi dopredu ( dam na to samozrejmne zalohu) nebo si je dovezu sam. A bez jakychkoli problemu. Nebavim se o marzich, vetsinou si to umi koupit nebo sehnat za lepsi penize nez ja, takze skodny na to rozhodne nejsou.

Hrde mechaniky kteri trvaji na tom , ze si vse musim koupit od nich, zase posilam slusne nekam ja (LOL)
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Dobre rano....
Vrat se mozna o 30 let back..a ami tak to nebude 1a podle tebe..😂
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Mě to nedělá problém namontovat donesený díl, třeba v AutoKelly dají slevu kde komu, paradoxně, spousta opravářů tam má menší marži než někdo z ulice, viz. moje zkušenost z minulého týdne, kluk si tam koupil ložisko zadní osy na Mondeo MKIII, Moog s marží 43%, registraci tam má jeho táta co si občas kupuje do firmy na auta žárovky, kap. do ostřikovačů apod. Já tam mám marži 25%, no a nebudu to přece dotovat ze svého :)
Ložisko jsem mu namontoval, je spokojen že tam má co chtěl a je to :)
Takže pokud je oboustraná/vzájemná dohoda, nevidím problém, zákazník je spokojen a já také koneckonců.

Co ale nemám rád, taková ta kategorie "vychcánek" co se pochlubí, že oproti mě sehnal Castrol Edge 5w30 na netu za 190kč/l, byť o něm vím, že ještě před lety platil výměny v autorizáku kde longlife počítali klidně 600-700 litr, jenže to ještě šuměl prachama, dneska je větší socka než já ve výsledku a chytá se každé příležitosti.
Případně variantu "klientů" udělej mi diagnostiku, tu udělám, snímač teploty ko, tak ho objednej a už nikdy nepřijede, nebo přijede za půl roku a chce zase diagnostiku.
Nebo s čím jsem se setkal: potřebuju zjistit problém a při výměmě oleje to vyrovnáme, to je mi dopředu jasné, že už nikdy nic nebude.
Tak takové klienty posílám pryč, to nemá význam :)
prdlavka
Přispěvovatel

Příspěvek od prdlavka »

Chápu i ty co si to chtějí donest a ušetřit,já nemám problém sehnat jakýkoliv díl proto nepotřebuji nosiče dílu,samozřejmě na dílech marži mám a mít budu jinak by to pro mě nemělo smysl,z něčeho se musí platit připravky diagnostika...a celkově vybaveni hevery revize každej rok že...

A za další borec si donese gufero na kliku to nesedí a já přece nemužu čekat něž přijde z práce a bude řešit výměnu další den nebo přes internet.

A pokud tady někdo z mechošů co to mají jako hlavní vydělečnou činost dělá donesenou spojku do 1000 tak klobouk dolů.

Nechci nikoho urazit pouze můj úhel pohledu na takto poskytované služby.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Presne tak...kazdy uz vidi jen finalni sluzbu a kolik nechces za par hodin prace penez
Bavime se o tom porad,musis to mit kde delat,cim to delat,musis tam topit q svitit nebo nekdo platit najem...vsak at si to kazdej zkusi jak je to jednoduchy,ale brzo mu dojde ze pod partystankem s golou od vietnamca toho moc neudela... (rofl)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

prdlavka píše:Chápu i ty co si to chtějí donest a ušetřit,já nemám problém sehnat jakýkoliv díl proto nepotřebuji nosiče dílu,samozřejmě na dílech marži mám a mít budu jinak by to pro mě nemělo smysl,z něčeho se musí platit připravky diagnostika...a celkově vybaveni hevery revize každej rok že...

A za další borec si donese gufero na kliku to nesedí a já přece nemužu čekat něž přijde z práce a bude řešit výměnu další den nebo přes internet.

A pokud tady někdo z mechošů co to mají jako hlavní vydělečnou činost dělá donesenou spojku do 1000 tak klobouk dolů.

Nechci nikoho urazit pouze můj úhel pohledu na takto poskytované služby.
Tvůj pohled je mi jasný, ale v případě ložiska na Mondeo MKIII bych si řekl za práci 350kč, pokud bych díl dodal já, tady vlastně jen schodíš brzdu, odpojit snímač ABS a pak kolovou jednotku drží 4 Torxy, takhle jsem si řekl 800,- zákazník souhlasil a bylo.
Sám říkal, že mi radši zaplatí více za práci než platit předražený díl :)
prdlavka
Přispěvovatel

Příspěvek od prdlavka »

To chápu takže za spojku si beru za prácí 2500/3000kč tak pokud si donese díl tak mu to za 6000 vyměním (LOL)
prdlavka
Přispěvovatel

Příspěvek od prdlavka »

Asi by se to mělo přesunout nebo dostanem po koulích že to tu zasekáváme kokotinama (LOL)
prdlavka
Přispěvovatel

Příspěvek od prdlavka »

cin píše:TO prdlavka
ale jsou zas takovi mechosi kterym to nevadi ze mam svou spojku a vyfuk a nemaji s tim zadny problem, namontujou co si dovezu , zaplatim a spokojenost na obou stranach, jeste jsou kolikrat radi , ze s tim nemaji zadny starosti

Nekdo chce se tenhle olej, dalsi zas jiny, treti zas nejaky drazsi, jeden chce spojku LUk, druhy Sachs a podobne. A uz vidim nejakyho mechanika , jak lita nekde po meste a schani to co zakaznik pozaduje, to by si sotva vydelal

A opacne, ja jako zakaznik prece nejsem povinej si srat do motoru nejaky olej, jen proto , ze zrovna pan mechanik ho ma nasklade 2kubiky, protoze ho koupil nekde v akci, neli na cerno nekde z Polska a ted se ho potrebuje zbavit, ale protoze do kamen ho je skoda , tak ho cpe a chvali kazdymu kdo prijede, no a kdyz si doveze nedejboze svuj, tak je zle a zakaznika vyzene. Nezlob se ne me, ale tuhle dobu uz mame za sebou.

Kdyz si dam auto do servisu nebo k mechanikovi, tak pozaduju aby mi tam dali veci a dily co ja chci a ne to co zrovna nekde lezi zapraseny u nich ve sklade. Kdyz to nejsou schopny zaridit, jdu jinam, ale v zadnym pripade si nic vnucovat nenecham. Nastesti je jeste dost opravaru kteri vyjdou vstric, budto si veci poridi dopredu ( dam na to samozrejmne zalohu) nebo si je dovezu sam. A bez jakychkoli problemu. Nebavim se o marzich, vetsinou si to umi koupit nebo sehnat za lepsi penize nez ja, takze skodny na to rozhodne nejsou.

Hrde mechaniky kteri trvaji na tom , ze si vse musim koupit od nich, zase posilam slusne nekam ja (LOL)

Nemusím nikde lítat po městě a zhánět díly díly mě zaváží 2x denně a mají skoro vše po čem zákazník touží a chce zaplatit .-)
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

Koukám že nejen mladý servírky s vyšpulenejma kozama ale i vy někteří mechanici jste namyšlený až to hezký neni. Uvědomte si, stejně jako ty mladý pipiny že neděláte nic extra náročnýho (ať na vědomosti nebo fyzičku), většinou jen měníte díl kus za kus, na čemž není pořádně co posrat. Zase tu ze sebe nedělejte mesiáše na kterým to všechno stojí a padá. Takhle to vypadá že je to tu jeden nenažranec vedle druhýho.

Proč myslíte že si spousta lidí problém na autě radši vyřeší sami? No jasně, kvůli tomu namyšlenýmu pitomcovi, kterej se chová jako mistr světa a za práci si říká nemyslný prachy a ještě tady sebevědomě prohlašuje že díly který si zákazník přiveze mu nevymění a radši ho pošle do prdele.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Nedá mi to než na tebe reagovat protože vůbec nemáš potuchy co dnes přináší obor do kterýho se strefuješ 1.vědomosti 2.zkušenosti 3.vybavení 4.neustálé dobíjení vědomostí, je sice pravda že pár kutilů si udělá nějaký drobný servis doma pak je pár lidí co se toulaj po fórech a hledaj informace a pak to doma zkouší vyřešit ale pokud narazí na opravdový problém a nemaj na to ani vybavení a zkušenost jsou namydlený a divěj se že to stojí peníze a přijde jim to drahý protože jsou za tu dobu zvyklý šetřit kde se dá materiálem počínaje a palivem konče.Pro příklad nedávno jsem řešil SDI co z ničeho nic přestalo jet a div se zalepený vstřiky čerpadlo filtr a musela se čistit i nádrž pán si scháněl díly sám po prvé čerpadlo jiné podruhé vadné vstřiky naštěstí poprvé ok a ještě se divil že mu to zalepily sračky na který to jezdilo prý jen od jara.Za mistra se nepovažuju jen se v těch autech vrtám už 20let a pár škudlilů a vychcánků jsem už potkal a divný že se i po vyhození takovýhle lidi za čas ozvou znova...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
prdlavka
Přispěvovatel

Příspěvek od prdlavka »

Dr.Spiegel píše:Koukám že nejen mladý servírky s vyšpulenejma kozama ale i vy někteří mechanici jste namyšlený až to hezký neni. Uvědomte si, stejně jako ty mladý pipiny že neděláte nic extra náročnýho (ať na vědomosti nebo fyzičku), většinou jen měníte díl kus za kus, na čemž není pořádně co posrat. Zase tu ze sebe nedělejte mesiáše na kterým to všechno stojí a padá. Takhle to vypadá že je to tu jeden nenažranec vedle druhýho.

Proč myslíte že si spousta lidí problém na autě radši vyřeší sami? No jasně, kvůli tomu namyšlenýmu pitomcovi, kterej se chová jako mistr světa a za práci si říká nemyslný prachy a ještě tady sebevědomě prohlašuje že díly který si zákazník přiveze mu nevymění a radši ho pošle do prdele.

Jsi trošku mimo ale to nevadí,když jdeš do restaurace a dáš si jidlo tak na servírku taky vytahneš flákotu masa že ji máš za 75kč kg a oni máji 150g za stejnou cenu?A na vaření přece nic není vždyt udělat řízky umí každá pipinka ne? A pak ji mužeš říct že piva máš v autě v kufru.
Odpovědět

Zpět na „Poptávka - hledám servis/zaměstnance“