Výměna spojky za jednohmotu Brno/okolí

Pro zákazníky, kteří hledají dobrý servis. Pište sem poptávku, někdo se Vám snad z Vašeo okolí ozve

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ASV
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Výměna spojky za jednohmotu Brno/okolí

Příspěvek od ASV »

Ahoj,

známý mechanik bude mít čas až tak za dva týdny a rád bych to měl hotové dřív. Jednalo by se o výměnu celé sady (dvouhmota) na rotačce za jednohmotu, doma na to bohužel nemám možnosti. Jsem kousek od Brna a tak 50km klidně dojedu. Jak dlouho trvá výměna, tak 3 hodiny? Viděl bych to tak že bych dojel, vyměnilo by se to a jel bych domů.

Díky případně za nabídky :)
O1 před face ASV 81kW
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Zkus zdejšího kolegu s nickem Huml (RFauto Brno) 8)
GIV Variant TDi ???kW
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

no ale na počkání to asi nebude budeš se muset objednat...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ASV
Přispěvovatel

Příspěvek od ASV »

V Brně klidně počkám, jen mi jde o to, abych nejel 50km a pak se neměl jak dostat dom...
Nevíte jak se dají hledat uživatelé? Já na to zatím nepřišel.
O1 před face ASV 81kW
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

napiš mu SZ
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ASV
Přispěvovatel

Příspěvek od ASV »

Už jsem ho našel a napsal mu, procházel jsem forum a náhodou natrefil na post od něj... ale jak vyhledat konkrétního uživatele, jsem nezjistil
O1 před face ASV 81kW
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

stačí použít hledat a vložit nick ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=12120
Pan Milan Chládek (Huml), tel. 606 278 815... samozřejmě Milanovi volej jako slušný člověk v normální pracovní době 8)
GIV Variant TDi ???kW
roman1648
Aktivista

Re: Výměna spojky za jednohmotu Brno/okolí

Příspěvek od roman1648 »

. Jak dlouho trvá výměna, tak 3 hodiny? Viděl bych to tak že bych dojel, vyměnilo by se to a jel bych domů.

Dobrý no... (rofl)
Jak píše Miloš, na počkání tak dolít vodu a olej
A nejlíp tak zaplatit 3 hodiny řekněme po 250,- korunách ne, spojku máš předpokládám taky svou?
:D
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

A tak spojku snad muze mit svou, nevidim v to nic spatnyho. Ani nepredpokladam ze by Huml drzel skladem jednohmoty s preoblozenou lamelou, i kdyz se samozrejmne muzu mylit. Ale ta doba a cena prace bude asi jina nez nahodil Roman, zalezi na domluve. Byli jsme s brachou u Humla na vymenu trysek u rotacky, rano jsme mu auto dovezli, sli do mesta a v poledne bylo auto hotovy. Tak treba by takhle udelal i tu spojku.
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

no, třeba jo, ale já mluvím ze svý zkušenosti, nešel bych do toho bez nějaké časové rezervy
normohodiny na opravy jsou krásná věc, ale tak nějak asi nepočítají s tím že něco nejde, utrhaný šrouby apod. ?
nedávno jsem dělal spojku, nějaký Scudo to bylo myslím, na poloosu potřebuješ ořech 36mm, ale s tenkou stěnou aby se tam vlezl, má to kuželovej otvor v náboji..ořech praskl a co teď? ale to je jen přiklad, člověk si nějak poradí, ale většinou metody které majitel vidět nemusí..
spíš mě vytáčí lidi co dovezou auto a za hodinu volají "jak to vypadá"? ;)
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Jasne , tak jsou lidi co si mysli ze mas v prdeli vrtuli a deset ruk, a ze nemas nic jinyho na starosti nez jejich pelech. Stary auta se na normy delat nedaji, to je jasny i laikovi. Takovy normy si muzou dovolit tak v autorizaku, kde je stari v prumeru 3 roky :roll:
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Mě volal, je to 14dní, kluk, že by potřeboval nutně vyměnit rozvody na Passatu 3C2, ale může auto uvolnit jen o víkendu a bylo by potřeba předat nejpozději v neděli tak do oběda abys se stihnul nachystat ( přes týden je pracovně v Olomouci ), tak jsem s díky odmítnul, co kdyby tam něco prasklo a nebude moci odjet...

Ale na druhou stranu, slušným lidem rád vyjdu vstřík, některý omrdy na starších autech stejně děláme myslím za slušnej "paušál", kolikrát kdyby to měla být hodinovka, tak se majitel nedoplatí, ale je mi milejší člověk, co stíhá udržovat starší O1 TDi, než ten, co si za poslední kč na knížce koupí na "masáž" Audi a pak brečí, jak to stojí czk :)
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

no mnohdy se právě laik řídí normou a nechápe co se může stát...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Tomas.cz píše:Mě volal, je to 14dní, kluk, že by potřeboval nutně vyměnit rozvody na Passatu 3C2, ale může auto uvolnit jen o víkendu a bylo by potřeba předat nejpozději v neděli tak do oběda abys se stihnul nachystat ( přes týden je pracovně v Olomouci ), tak jsem s díky odmítnul, co kdyby tam něco prasklo a nebude moci odjet...

Ale na druhou stranu, slušným lidem rád vyjdu vstřík, některý omrdy na starších autech stejně děláme myslím za slušnej "paušál", kolikrát kdyby to měla být hodinovka, tak se majitel nedoplatí, ale je mi milejší člověk, co stíhá udržovat starší O1 TDi, než ten, co si za poslední kč na knížce koupí na "masáž" Audi a pak brečí, jak to stojí czk :)
přesně řečeno.. :D
bohužel jsme si tak plno lidí naučili...člověk chtěl vyhovět za každou cenu a pak řekneš že o víkendu ne a zírá jak je to možné?? já nemám přes týden čas..jasan, ty ho nemáš, a já ho mám mít? o víkendu,akce jako spojky,výměny motorů, člověk si neodpočne ad1, ad2 poslouchá doma od ženský že je pořád v prdeli, ad3 to už není o penězích, je hezký si vydělat ale když nemáš čas je ani utratit , je to docela blbý... ;)
Odpovědět

Zpět na „Poptávka - hledám servis/zaměstnance“