Odpojenie imo cez diag
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Odpojenie imo cez diag
Ahojte, Octavia 1 1.8 20V viete mi prosím poradiť návod ako odpojim imobilizér na aute už ma to vytáča, dneska mi zasa blikal pred obchodom, a stal som tam asi 15 min čo som stále odomykal a zamykal auto.
Mám delphi, VAG origo, a Super VAG,
Cez Super vag je tam aj sekcia Switch imo ON/OF ale to funguje len na najbližšieho zamknutia auta. po odomknutí sa znova aktivuje. Ďakujem za rady.
Mám delphi, VAG origo, a Super VAG,
Cez Super vag je tam aj sekcia Switch imo ON/OF ale to funguje len na najbližšieho zamknutia auta. po odomknutí sa znova aktivuje. Ďakujem za rady.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
jedine,že by mu nehaproval origo immo,ale dorábka.

a ak nemá dorábku tak môže začať používaním druhého kľúča a výmenou čítacieho krúžku aj s vedením.

a ak nemá dorábku tak môže začať používaním druhého kľúča a výmenou čítacieho krúžku aj s vedením.

Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
- jirka cordoba GT TDi
- Přispěvovatel
Čau nechci zakládat nové téma tak se zeptám tady
Octavia 1 1.8t r.v.99 stratili klíče je odemknuta ale 400km ode mne. Mám VAG tacho,supervag a imokiler jak nejjednodušeji zapnout zapalování a odemknout spínačku?
Na zapalování mám jinou elektrickou část tam bych přehodil konektor ale nechce se m rozlamovat spínačku.
Poradi někdo?
Octavia 1 1.8t r.v.99 stratili klíče je odemknuta ale 400km ode mne. Mám VAG tacho,supervag a imokiler jak nejjednodušeji zapnout zapalování a odemknout spínačku?
Na zapalování mám jinou elektrickou část tam bych přehodil konektor ale nechce se m rozlamovat spínačku.
Poradi někdo?
ked das dole plast co je okolo volantovej tyce tak ked sa pozries zospodu ako je spinacka chytena o volantovu tyc tak tam je taka kocka a zo spodu je pliesok (cela kovova cast spinacky je odliaty hlinik) len zo spodu tej kocky je plech.. ten vyseknes von a vypadne ti pruzinka a zaistovaci kolik a mas odomknuty volant