ne odladoval to tak jak to je ted.na volnobeh pohoda ale jak to zaslapl na 5200ot tak to jako kdyby strelilo do lafu a pak to normalne drzelo.Nevim fakt.Auto jezdi paradne tak nevimfavo píše:Neber to jako narážku, myslel jsem to tak zda fun odlaďoval popisovaný hardware nebo se po čipu ještě něco neměnilo, protože to překročení kouřivosti je značný.Hrubec píše:jen tak:) nema to tu vic lidi:)
STK A EMISE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Leoš 1,9 TDi ALH/ARL 66kw-FMIC,VB,KAT EGR off,12mm hlava,Race520,podacačka,sání vedení ASZ 1??Ps/4??Nm,SW TDIFun
No jasně všechny nové auta co nechoděj ještě na stk jak se dostanou na měření v podmínkách stk tak jsou všechny zelený ale změřit je v provozu to by čuměli.Jo holt spravedlnost.favo píše:To je ten problém, už jsi viděl zelený auto co jede paradně ?
Není kouře bez ohně.
Otázkou též je, zda tvůj hardware je ve 100% kondici.
no nechal jsem delat hlavu nove race520 nove VB nove rozvody repas cerpadla+12hlava novy fmic spodek ARL taky by melo byt ve 100%stavu to vse pred cca 6000km:)favo píše:To je ten problém, už jsi viděl zelený auto co jede paradně ?
Není kouře bez ohně.
Otázkou též je, zda tvůj hardware je ve 100% kondici.
Leoš 1,9 TDi ALH/ARL 66kw-FMIC,VB,KAT EGR off,12mm hlava,Race520,podacačka,sání vedení ASZ 1??Ps/4??Nm,SW TDIFun
Graf si najdi v sekci grafy z brzdy tam to masfavo píše:Neber to jako narážku, myslel jsem to tak zda fun odlaďoval popisovaný hardware nebo se po čipu ještě něco neměnilo, protože to překročení kouřivosti je značný.Hrubec píše:jen tak:) nema to tu vic lidi:)

a co teda ty emise? jak ty probíhaly?Hrubec píše:Hosi STK hotova
a chci se zeptat zaroven na jednu věc.....bude jim při technicke prohlídce vadit když budu mít první díl vyfuku omotanej thermopaskou?? Mam ji doma nachystanou a chci ji tam ted datkdyz mam vyfuk dole, tak jen abych si nezadelal na problemu? dík
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
Tak dnes mě volal kamarád , že neprošel emisema s Peugeot 306 2.0 HDI r.v.2000, auto má v dobrém stavu a stará se o něj víc než dobře, vše má v sérii, a i tak mu prý při připojení diagnostiky na emisích vyběhly nějaké chyby a to byl důvod proč se s ním pak už nikdo na STK nebavil a na sondu do výfuku už ani nedošlo. Tak jsem zvědav jak projdu já s mojí ALH bez EGR ventilu a se softem
Řekl bych, že to zavání tak trošku šikanou od ministerstva dopravy, já bych rád jezdil novým vozem co plní EU 5 ale kua nekradu !!! Tak si říkám , že za chvilku nebude mít půlka republiky s čím jezdit ! Ideální je koupit starou Škodu 120 nebo Trabanta nebo Avii neboť nemají ŘJ 

Seat Leon 2.0 TDI 135kW FR = "Furt Rozbitý"
BMW E39 530d 2260V - kovadlina 600 Nm

BMW E39 530d 2260V - kovadlina 600 Nm

emise probihaly normalne:) vis jak:) no omotani by nemelo vadit nicemu pokud na vyfuku nebudes mit nejake netesnosti tak je to cajk:)standa123 píše:a co teda ty emise? jak ty probíhaly?Hrubec píše:Hosi STK hotova
a chci se zeptat zaroven na jednu věc.....bude jim při technicke prohlídce vadit když budu mít první díl vyfuku omotanej thermopaskou?? Mam ji doma nachystanou a chci ji tam ted datkdyz mam vyfuk dole, tak jen abych si nezadelal na problemu? dík
ja mam auto 2001 ALH a nemusi se napojovat na nicTechnik mi rekl az od roku 2005.Pokud jeho jednotka neumi win kod tak tam v podstate ani nemusi jezdit na ty emise a muze to udelat na jiny auto:)MarfyE34 píše:Tak dnes mě volal kamarád , že neprošel emisema s Peugeot 306 2.0 HDI r.v.2000, auto má v dobrém stavu a stará se o něj víc než dobře, vše má v sérii, a i tak mu prý při připojení diagnostiky na emisích vyběhly nějaké chyby a to byl důvod proč se s ním pak už nikdo na STK nebavil a na sondu do výfuku už ani nedošlo. Tak jsem zvědav jak projdu já s mojí ALH bez EGR ventilu a se softemŘekl bych, že to zavání tak trošku šikanou od ministerstva dopravy, já bych rád jezdil novým vozem co plní EU 5 ale kua nekradu !!! Tak si říkám , že za chvilku nebude mít půlka republiky s čím jezdit ! Ideální je koupit starou Škodu 120 nebo Trabanta nebo Avii neboť nemají ŘJ
ja sem zase dneska mluvil s borcem co dela emise a rikal ze se musí napíchnout každý auto ktere ma OBD zásuvku....ja si myslím že oni sami v tom mají zmatek.......protoze ani oni sami asi neví co u kterého auta mají vůbec delat.
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
na stk a emise pujdu az doskládám auto a ještě před tim nez nasadím letnaky-.......takže tak +- duben. Na tu kourivost sem sam zvedavej. Jak jsina tom byl ty na tom tvym HDW.....Hrubec píše:jen napich a meri:) napis pak jakou jsi mel kourivost:)standa123 píše:co sem zjistil tak to buduu mít stejne jako ty...mam rok 2000

leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.