Štiplavý zápach z výfuku 1,9tdi PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No všetko zaleží asi ako je zaplneny a zanesený lebo mne po regenerácii ide taky typicky kyslastý zápach no po prejdení cca 150km už ten smrad je taky zhorený nepríjemný neviem ako to popísať pripisujem to tomu DPF nemá niekto aj iný skúsenosť nieriešil by som to len je to nepríjemné ked auto stojí a fuka vietor zo zadu do predu tak mi to ťaha cez ventilator do kabiny
Štiplavý zápach z výfuku 1,9tdi PD-Vyřešeno
Tak mám konečně opraveno,byl prasklý kat a byla ve voze úplně jiná řídící jednotka.Kat vyměněn za starší,ale minimálně jetej a jednotka daná zcela nová.
když jsme vyměnili kat,tak pořád nešla spustit regenerace a když se spustila,nedojela do konce.Ten kdo v tom voze vyměnil jednotku tak z ní odstranil všechny údaje o identifikaci,zůstalo tam jen poslední písmeno z jednotky,podle toho jsme dohledali,že ta jednotka je sice do roomstra ale bez dpf,proto se spustila regenerace a po chvíli jednotka nevěděla co se děje a proces ukončila,nenahlásila ani závadu,protože nevěděla vlastně co se děje a co má nahlásit.Utmir píše:A to si ako nato prišiel že tam je iná riadiaca jednotka![]()
Proto jsme vyměnili jednotku za správnou a nechali jsme si poslat originál software přímo z Boleslavi.Jde tam jen jeden typ jednotky a všechno šlape jak má.
Vypadá to že z původního majitele udělal někdo pěkně blbce a prodal mu jednotku na kterou napsal fixou,že je vhodná do tohoto vozu,tak ji tam dal.