vymena rozvodov
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
mě už nerv přešel, díly z kely, jiní prostě nerespektuju, přesně podle manuálu z kel, přípravky, vše si i očmárám, čistota odmastování, momenták z kel, když dělá tonda kontroluju vše a naopak, + vlastní zkušenosti, + zkušenosti ostatních, některé figle v manuálech opravdu nejsou a časem to dopadne špatně,jericho-3 píše:Někdy je lepší ten rozvod manželský než potkání motoru někde v Tramtárii..Tohle není sranda a postupně mě to přestává bavit a přecházím na "volnější" práci..Lépe se spí, protože čert pořád ponocuje..
15 let nebyl problém,
ted třeba budu dělat přinesené rozvody ale borec je mongol a takový dobrák, furt si se mnou vykládá hovno mu rozumím, přinesl si boše rozvody to by šlo, ale bez jakékjoliv záruky,
Já mám strach hlavně z toho šteftu, který drží kladku..V rozvodech ten náhradní je často jako z kusu závitnice dělaný na koleně.. Sice mám zato, že mechány už přešlo přetahování toho šteftu, což byl zvyk z dřívějších obyč. kladek, ale může to odskákat ten další, když jej nevymění.A štve mne, když vytočím šrouby zeshora z držáku motoru i s kusem hliníku...Hoši se vzduchem nadělají kolikrát velkou paseku..Je to jako ten horror s motorovou pilou, některý mechán jak chytne vzduch, je nebezpečný.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
Jezdím na ní momentálně najeto 32 tis km a ještě se nerozpůlilajini píše:Nikdo nic?jini píše:Přišly mi teď rozvody na rotačku a ta velká kladka má vnější obvod z hliníku, je to OK? Je to slisovaný ze dvou polovin, tak aby se to časem nerozpadlo

Škoda 120 L r. v. 1986 vačka 260° + C vahadla z Favorita, rozdělovač + ETZ z Favorita
Škoda Favorit 135 LS r. v. 1992 snížená hlava -1 mm Ekologická likvidace
O1 Combi r. v. 2001 1,9 TDi ASV
O1 Combi r. v. 2001 1,8 Turbo AGU
Škoda Favorit 135 LS r. v. 1992 snížená hlava -1 mm Ekologická likvidace
O1 Combi r. v. 2001 1,9 TDi ASV
O1 Combi r. v. 2001 1,8 Turbo AGU
-
- Aktivista
-
- Aktivista
- miroteplicky
- Přispěvovatel