Hledam kvalitni lakovnu - Praha

Pro zákazníky, kteří hledají dobrý servis. Pište sem poptávku, někdo se Vám snad z Vašeo okolí ozve

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
gdanx
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Hledam kvalitni lakovnu - Praha

Příspěvek od gdanx »

Nemate nekdo zarucene dobrej tip na lakovnu v Praze, ci blizkem okoli? Jde mi o to, ze mam Octu 99, stribrna metal a potrebuju k tomu doladit zadni, predni naraznik vc. list .. uz jsem zkousel 2 lakovny a katastrofa, vubec se s tim neserou, striknou to stibrnou jaka jim prijde pod ruku a nejaky ladeni odstinu, to se neresi. Ted to je jak pest na oko. Potrebuju nekoho, kdo je schopen trefit odstin, preci jen 10 let starej lak vypada jinak, nez fungl auto co vyjelo z tovarny. Nepotrebuju to mit extra levne, ale hlavne kvalitne a stejne barevne jako zbytek auta, aspon v ramci moznosti. Jestli budu pokracovat stejnym zpusobem, tak uz jsem pomalu na cene celolaku. S lakovnama to je fakt katastrofa.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

se stříbrnou bejvá problém když je deset let vyčichlá ale asi bych věděl
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Trefit 10 let starou metlu není o lidech, ale spíš o náhodě. Každopádně to nikdy nebude tak vyšisovaný a matný...
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
gdanx
Přispěvovatel

Příspěvek od gdanx »

hmm, takze asi vazne chci nemozny :) .. je jasny, ze to nikdy nebude 100% .. ale v nejakejch aspon 90% jsem doufal, kdyz je to 21 stoleti :D
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

mrkni se třeba na nový auto stříbrný, i tam je plastovej nárazník jinej jak zbytek auta...
trefit se do odstínu stříbrné na 20 let starým autě je podle mě nemožný, co jezdíme kupovat barvy tak tam má samozřejmě milion vzorníků a mimo jié i scanner od 3M za bakulu peněz ale i když to sejme tímto, není to na 100%
Odpovědět

Zpět na „Poptávka - hledám servis/zaměstnance“