Hledam kvalitni lakovnu - Praha
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hledam kvalitni lakovnu - Praha
Nemate nekdo zarucene dobrej tip na lakovnu v Praze, ci blizkem okoli? Jde mi o to, ze mam Octu 99, stribrna metal a potrebuju k tomu doladit zadni, predni naraznik vc. list .. uz jsem zkousel 2 lakovny a katastrofa, vubec se s tim neserou, striknou to stibrnou jaka jim prijde pod ruku a nejaky ladeni odstinu, to se neresi. Ted to je jak pest na oko. Potrebuju nekoho, kdo je schopen trefit odstin, preci jen 10 let starej lak vypada jinak, nez fungl auto co vyjelo z tovarny. Nepotrebuju to mit extra levne, ale hlavne kvalitne a stejne barevne jako zbytek auta, aspon v ramci moznosti. Jestli budu pokracovat stejnym zpusobem, tak uz jsem pomalu na cene celolaku. S lakovnama to je fakt katastrofa.
se stříbrnou bejvá problém když je deset let vyčichlá ale asi bych věděl
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
mrkni se třeba na nový auto stříbrný, i tam je plastovej nárazník jinej jak zbytek auta...
trefit se do odstínu stříbrné na 20 let starým autě je podle mě nemožný, co jezdíme kupovat barvy tak tam má samozřejmě milion vzorníků a mimo jié i scanner od 3M za bakulu peněz ale i když to sejme tímto, není to na 100%
trefit se do odstínu stříbrné na 20 let starým autě je podle mě nemožný, co jezdíme kupovat barvy tak tam má samozřejmě milion vzorníků a mimo jié i scanner od 3M za bakulu peněz ale i když to sejme tímto, není to na 100%