Stává se mi, že se mi na volnoběh rozvybruje motor. Styl jízdy na to vliv nemá. Možná když ho honím víc do otáček, tak je klidnější ale těžko říct. Navíc když vybruje, tak má takovej divnej zvuk, jako když tam něco klepe. Zajímavý ale je, že stačí poměrně malou silou abych se rukou o motor opřel, a vybrace ustanou. Dělá to čistě jen na volnoběh, spojka na to vliv nemá a stačí lehce přidat plyn a je klid. Dost taky pomůže zapnutá klimoška.
Jinak jede to normálně, na vagu nic, turbo a váha ok. Je to spíš taková blbost ale někdy je to docela nepříjemné!
Občas vybruje ale jen na volnoběh
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Občas vybruje ale jen na volnoběh
Golf IV 1.9 TDI PD 74kW
Řeším to samé, na volnoběh vibruje volant - motor ATD, 6tikvalt, nalítáno 120t.
Když zvýším otáčky na 900, tak se to hodně zlepší. Při vyšších otáčkách je to OK. Když se auto zahřeje, tak je to taky trošku lepší. Volnoběžku altíku mám měněnou. Jinak se mi pocitově zdá motor OK, ale z toho vibrování mě už brněj pazoury.
Když zvýším otáčky na 900, tak se to hodně zlepší. Při vyšších otáčkách je to OK. Když se auto zahřeje, tak je to taky trošku lepší. Volnoběžku altíku mám měněnou. Jinak se mi pocitově zdá motor OK, ale z toho vibrování mě už brněj pazoury.
Octavia II 2.0 TDI PD