Multi-Diag Actia VCI 2 original
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Multi-Diag Actia VCI 2 original
Nedokázal by někdo zprovoznit orig. Multi-Giag (Atal Actia VCI 2) Kamarád ji měl za odběry v Benexu a nikdy ji nezprovoznil. Mám k tomu DVD9.2, 10.2, 10.3 a 11.3. Ani po konzultaci s Actia.CZ se to nepovedlo rozchodit. Vždy hláška, že vypršela licence.
Ano vypršela licence a řekly mi jedině dokoupit další roky. Dokonce mi vygenerovali akt klíč a stejně to chtělo pořád aktualizaci a pak to vypsalo propadlou licenci. Nic jiného v tom není, je to normálně legálně nabyté, mám i doklad.octaviask píše:Tak zrejme vyprsala licencia nie?Vsak samotny vyrobca musi vediet kde je problem...netaraj ze to nevedia spojazdnit. Tam bude iny problem...
Atal funguje i bez aktualizací takže by to měla zákaznická linka vyřešit.Nebo kontaktuj zástupce dodavatele dílů od koho to je elit apm i ostatní maj k tomu určemý lidi a ten to rozchodí po netu to nepujde většinou je tam nějaká bota a bez zkušeností to je porod už se tím ani nezabejvám a radéji to někomu dám klidně i zaplatím než u toho týden sedět a pak rozštourám i něco jinýho na to nemám nervy.
Čau hele měl jsem něco podobného u 1. Verze. Odešel mi starý PC kde jsem měl Atal nainstalovaný a kdyz jsem to přehrával tak tam byl problém s licencí. U Atalu to museli řešit přímo s Francouzema a těm se jak je známo moc nechce.nakonec po x telefonech s Atalem se to nakonec povedlo, museli mi poslat CD s aktualizací někdy 2011 to bych se musel přesně podívat a ještě to museli Frantici povolit.
U té první verze je také důležitý jaký máš OS např. na W7 64 MB to nefunguje....
U té první verze je také důležitý jaký máš OS např. na W7 64 MB to nefunguje....