Multi-Diag Actia VCI 2 original

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Kortys
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Multi-Diag Actia VCI 2 original

Příspěvek od Kortys »

Nedokázal by někdo zprovoznit orig. Multi-Giag (Atal Actia VCI 2) Kamarád ji měl za odběry v Benexu a nikdy ji nezprovoznil. Mám k tomu DVD9.2, 10.2, 10.3 a 11.3. Ani po konzultaci s Actia.CZ se to nepovedlo rozchodit. Vždy hláška, že vypršela licence.
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

co posunout datum v biosu
txx
Přispěvovatel

Příspěvek od txx »

je to (Access 2 BT)? má to i Bluetooth ?
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

Tak zrejme vyprsala licencia nie? :) Vsak samotny vyrobca musi vediet kde je problem...netaraj ze to nevedia spojazdnit. Tam bude iny problem...
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Kortys
Přispěvovatel

Příspěvek od Kortys »

txx píše:je to (Access 2 BT)? má to i Bluetooth ?
Ano Access 2 zřejmě s BT, protože k tomu bylo i USB Bluetooth do PC.
Kortys
Přispěvovatel

Příspěvek od Kortys »

octaviask píše:Tak zrejme vyprsala licencia nie? :) Vsak samotny vyrobca musi vediet kde je problem...netaraj ze to nevedia spojazdnit. Tam bude iny problem...
Ano vypršela licence a řekly mi jedině dokoupit další roky. Dokonce mi vygenerovali akt klíč a stejně to chtělo pořád aktualizaci a pak to vypsalo propadlou licenci. Nic jiného v tom není, je to normálně legálně nabyté, mám i doklad.
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Atal funguje i bez aktualizací takže by to měla zákaznická linka vyřešit.Nebo kontaktuj zástupce dodavatele dílů od koho to je elit apm i ostatní maj k tomu určemý lidi a ten to rozchodí po netu to nepujde většinou je tam nějaká bota a bez zkušeností to je porod už se tím ani nezabejvám a radéji to někomu dám klidně i zaplatím než u toho týden sedět a pak rozštourám i něco jinýho na to nemám nervy.
Kortys
Přispěvovatel

Příspěvek od Kortys »

Již mi to jede, bohužel poslední možná verze 10.3.
exiter
Přispěvovatel

Příspěvek od exiter »

Čau hele měl jsem něco podobného u 1. Verze. Odešel mi starý PC kde jsem měl Atal nainstalovaný a kdyz jsem to přehrával tak tam byl problém s licencí. U Atalu to museli řešit přímo s Francouzema a těm se jak je známo moc nechce.nakonec po x telefonech s Atalem se to nakonec povedlo, museli mi poslat CD s aktualizací někdy 2011 to bych se musel přesně podívat a ještě to museli Frantici povolit.
U té první verze je také důležitý jaký máš OS např. na W7 64 MB to nefunguje....
Kortys
Přispěvovatel

Příspěvek od Kortys »

Dík, ta 10.3 jede a dál se bohužel nedostanu.
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“