Zdravim mam starou octavii 1 zacal mi z niceho nic po zamceni houkat alarm pravidelne vedel jsem ze zamek u spolujezdce je vadny vymenil jsem za novy ale zadna zmena chtel jsem odpojit pres vag v kanalu 5 ale to mi pise chybu jedina chyba ve vagu zamek zadnich dveri ale funguje normalne i mikrospinac je dobry dle vis spatne vedeni nebo konektor chyba 00930 uz jsem s toho vazne nasrany je to otravne kdyz porad houka alarm ps fora jsem procital ale nic stejneho jsem nezahlidl dekuji za pomoc.
Nn mam orginal a vim co je to za chybubdival jsem se do vis dokonce jsem se tak nasralnze uz jsem rikal ze odpojim pojistku a budu bez centralu ale i tak kdyz vytahnu pojistku c6 central jde.
martinsidlo píše:Píše ti to chybu, tak ji nejdřív oprav a pak se ptej!!!!!!
Divim kdyz vse nornalne funguje jak odemykani tak zamykani tak i mikrospinac podivam se na kabely a jibak nevim da se nejak pres vag ten odpojit to auzo jestejne na dojeti nechci do toho investovat max cas.
Hosi vazne nikdo nevite ja uz jsem bezradny jak se da ten alarm odpojit cetl jsem spoustu clanku ale nic uzitecneho pres vag mi neslo deaktivovat ani to vnitrni hlidani. Pomoc.