Vidis, pro nekoho "lezeni do prdele", pro znaleho prosty projev slusneho chovani. Jsme si vzajemne prospesni a hlavne, ja si ho vazim, protoze s nim se da diskutovat na patricne urovni (nejen slusnost ale i vzdelani, zkusenosti) - coz je velka vzacnost v dnesni dobe.
Zamet si pred vlastnim prahem a pochopis moji kritiku.
Co se turbodmychadel tyce, ono je pomerne jednoduche byt jednookym kralem mezi slepymi. Tim se nepovysuji, tim jen konstatuji smutnou skutecnost. V takove Americe nebo Finsku bych nemel sanci na kvalitnim foru v tomto smeru vyniknout. A pokud je to, ze nekomu poradim nebo doporucim neco spatneho, pak nechapu, co je smyslem tohoto fora.
Ostatni si komentar ani nezaslouzi, je to jen placani omezeneho a neznaleho cloveka. Nepovazuji se za nejakeho "nadcloveka" a verim, ze pro nekoho muze moje chovani vypadat jako neurvale, arogantni nebo namyslene ale proste a jednoduse nechci svuj cas marnit takovymi jako jsi ty ... jak je z textu prokazatelne, oproti tomu lide jako je tady Milos mi za to rozhodne stoji a neberu to jako ztratu ale kvalitne investovany cas