zdravím potřebuji radu u Fabia 1.2TSI 66KW CJZC se mi rozsvítila kontrolka motoru načetl jsem vypsalo 1 závadu přerušený obvod na první lambda sondě, zjistil jsem překousané vodiče od kuny.. jak jsem hýbal vodiči tak se rozsvítila i kontrolka na ASR front asist tlaky v pneumatikách EPC.. lamda sondu jsem vyměnil(původní chyba zmizela) objevili se nové chyby které nejdou smazat tím pádem předpokládám že jsem musel oddělat nějakou pojistku.. všechny jsem prošel vizuálně jsou OK... nemáte někdo zkušenost nebo schéma kde by tedy mohl být problém? díky za rady a info
Naposledy upravil(a) ejauto2 dne 08 pro 2018, 17:00, celkem upraveno 1 x.
na motoru to píše P025C aktivace řídící jednotky zásobování palivem (PEM) zkrat na kostru P2122 pedál plynu - snímač polohy 1 příliš malý signál P0131 lambda sonda ř.1 s.1 - příliš malý signál P0137 lambda sonda ř.1 s.2 příliš malý signál V ABS/ESP mi to píše P0571 spínač brzdových světel C1146kontrola tlaku v pneumatikách vadný signál a U1113 omezení funkce v důsledku přijaté hodnoty chyby
A tie prehryzene kable mas uz opravene, ci ako to vlastne mas?
Lebo mne to pride, ze mas ich stale zle, ze si nedal opravit a places tu nad chybami co nejdu zmazat…
Ak to nemas opravovane, tak je snad pochopitelne, ze tam mas chybove hlasky. Poistkou to neopravis.
nečetl jsi pozorně! v první přispěvku jsem napsal že lamda sonda na které byly přerušené vodiče je vyměněná... žádné jiné přerušené vodiče nejsou.. tyto chyby naskákali až poté co jsem měl zapnutý klíček a hýbal vodičema a od té doby tam jsou furt i po výměně