nárust hladiny oleje v motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nárust hladiny oleje v motoru
Zdravím ve spolek
Řeším problém s nárustem hladiny oleje v motoru u své octávie s motorem ASZ voda to není ta nemizí a to by bylo poznat, takže jedině nafta. Nedavno jsem musel vyměnit tandemové čerpadlo kvůly vakuovce a chtěl bych se zeptat jestli by mohla nafta pronikat do motoru, kdyby třeba špatně sedlo těsnění, vstřiky byli taky dělaný, ale tu změnu jsem zaznamenal až po výměně tandemu. jinak auto chytá na otočení klíčku bez problému.
Děkuji za rady
Řeším problém s nárustem hladiny oleje v motoru u své octávie s motorem ASZ voda to není ta nemizí a to by bylo poznat, takže jedině nafta. Nedavno jsem musel vyměnit tandemové čerpadlo kvůly vakuovce a chtěl bych se zeptat jestli by mohla nafta pronikat do motoru, kdyby třeba špatně sedlo těsnění, vstřiky byli taky dělaný, ale tu změnu jsem zaznamenal až po výměně tandemu. jinak auto chytá na otočení klíčku bez problému.
Děkuji za rady
octavia 1,9 TDI ex
honda CR 250 ex
octavia 1,9 TDi combi ASZ
honda CR 250 ex
tam prakticky nemůže spatne sednout tesnení...jsou v nem díry pro srouby a navíc ho nasadíš na tandem a pak davas tandem na hlavu. Leda ze by bylo nejak poničený pokud jsi nedal nový. Ale jak pise huml co to je za tandem??
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
https://www.cc-autodily.cz/cerpadlo-paliva-nafta-8Huml píše:co to bylo zač, výrobce?
octavia 1,9 TDI ex
honda CR 250 ex
honda CR 250 ex
No to je pěkný už není spoleh ani na nové díly, zkusím vyměnit za jinou a uvidím.Huml píše:no ani bych se nedivil kdyby to bylo tím, ten borsehung do druhovýroby je nejspíš pěknej šmejd (řešily se tu i vadný řízení), minule jsem řešil, že borcovi nedávalo žádnej tlak a bylo snad jen 2 měsíce starý
octavia 1,9 TDI ex
honda CR 250 ex
honda CR 250 ex
Včera jsem dal jiný tandem bosch a dneska vyměnil olej tak doufám, že to bude už v pohodě tandem má najeto 90TVici píše:Sežeň jatý bosch a bude klid. nebo uživatel catdavid umí předělat vývod na podtlak, tak aby se už neviklal ..
... na nové díly už není spoleh leta.... naposled tak možná u Feldy, nebo spíš jen u Favorita.. případně díly opravdu origo a nebo co někdo sebral "z linky"

octavia 1,9 TDI ex
honda CR 250 ex
honda CR 250 ex