Nefunguje klima a ventilatory
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Problem stale pretrvava!
moze byt pricinou vadne dvojite cidlo teploty (059 919 501 A)?
kontroloval som teplotu cez vag hned rano pred nastartovanim a v adrese 01-motor bolo 4,5°C a v 17-pristrojovka bolo 28°C
moze byt pricinou vadne dvojite cidlo teploty (059 919 501 A)?
kontroloval som teplotu cez vag hned rano pred nastartovanim a v adrese 01-motor bolo 4,5°C a v 17-pristrojovka bolo 28°C
Škoda Octavia Combi ASV 81kW 2002 Elegance čierna metalíza - V ZABEHU
ex: Škoda octavia I 1.9TDi SLX 81kw r.v. '98 AHF
ex: Škoda octavia I 1.9TDi SLX 81kw r.v. '98 AHF
-
- Přispěvovatel
koukam mam skoro ten samy problem na octavii 1.6 AVU nejde mi druha rychlost na ventilatorech. pri akcnich clenech se pusti jen prvni a druha nic rj.motoru hlasi chybu rychlosti 2 ventilatoru,dneska jsem se vtom hrabal cely den bez uspechu.vse promereno a vse ok a sahary stale nejdou na 2vojku kdyz zmacknu relatko v jednotce dochlazovani tak makaji ale nejdou pustit diagnostikou a hze jednotka chybu poradte kde hledat? jinak jednotku dochlazovani mam jinou novou a beze zmeny.
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Ahojte nejdu mi vobec ventilatori na octe 1.6 75kw, oba su funkcne odskusal som ich na priamo, aj riadiacu jednotku ventilatorov som mal od suseda na odskusanie no nepomohlo ani to, v kolone mi vrela voda rychlo som pustil kurenie o zysiel z dialnice, na fotkach su tri cidla na ktorom z nich mam premostit kable aby som pripadne spustil ventilator? A ktory z troch snimacov na co sluzi? Ten na chladici som skusal premostit kable no nic na neudialo, VAG hlasy chybu ventilator cislo 2 skrat na kostru a ani test akcnych clenov ich nerozbehol, poistky na beterke ok aj ukostrenia pod bateriou su prekontrolovane.

VW Golf 1.6 74kw