Vývoj podvozků pokročil mílovými kroky..

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

fekálku, v zatáčkách se nejezdí na pětku, tak možná někdo s Octavií. To je vaše jízdní politika, v zatáčkách překážíte, ale přijde rovina nebo dokonce dálnice a už jako malí kluci v kalhotách sledujete, kolik vám to vytáhne. Ale stačí počkat, až přijde k řízení v obtížnějších podmínkách, tak na vás často troubím.. Mě nudná jízda nebaví, chci si zpřijemnit jízdu, kdy dnes často v kolonách, mezi kamiony,ve městě , kdy se kolony plouží krokem, jsem rád, když je volná cesta, protože to musím nechat motor pořádně se nadechnout, aby ty sračky vylétly komínem. Ty by jsi s přímých vstřikem tohle měl dělat tak polovinu každé jízdy. Největší motoroví tupci jsou ti, kteří tam nacpou rychle všechny kvalty a pak problafávají útroby motorů ..Ale je to marné, je to marné .., když to auto bylo tak drahé, tak si jej musíme šetřit. Tohle Italové vždy věděli, proto mají tak dobré motory... :P
nepropadat panice...
JozefC
Aktivista

Příspěvek od JozefC »

Jazdil som na brave dosť veľa kedysi. Ak si myslíš , že drží v zákrute, tak žiješ na marse a na kvalitnom podvozku si nešiel. A zase bude bla bla bla :roll:
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

Švagor mal bravo 1.6 benzín a veru to auto na ceste až taký zázrak nebol :D
BMW 330 ix
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

jericho-3 píše:fekálku, v zatáčkách se nejezdí na pětku, tak možná někdo s Octavií. To je vaše jízdní politika, v zatáčkách překážíte, ale přijde rovina nebo dokonce dálnice a už jako malí kluci v kalhotách sledujete, kolik vám to vytáhne. Ale stačí počkat, až přijde k řízení v obtížnějších podmínkách, tak na vás často troubím.. Mě nudná jízda nebaví, chci si zpřijemnit jízdu, kdy dnes často v kolonách, mezi kamiony,ve městě , kdy se kolony plouží krokem, jsem rád, když je volná cesta, protože to musím nechat motor pořádně se nadechnout, aby ty sračky vylétly komínem. Ty by jsi s přímých vstřikem tohle měl dělat tak polovinu každé jízdy. Největší motoroví tupci jsou ti, kteří tam nacpou rychle všechny kvalty a pak problafávají útroby motorů ..Ale je to marné, je to marné .., když to auto bylo tak drahé, tak si jej musíme šetřit. Tohle Italové vždy věděli, proto mají tak dobré motory... :P
Kdyby na mě někde troubil starej pruderní dědek že nejedu, tak by to asi nedopadlo dobře. Pokud chceš tak mě přejeď, ale netrub na mě. To brzy od někoho dostneš do tlamy moulo. Jsi uplně mimo realitu a ještě pořád machruješ s křápem ve kterym tady u nás nejezději už ani morgoši.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Bacha na dědky, někteří ještě nechodí o holi..Tebe spíš tipuji na podání trestního oznámení a pokřikováním za zády advokáta. Já se vždy ke každému chovám slušně, ale už mne ohrožovali obdobní jako ty, když na mě najížděli autem, když v omezené čtyřicítce vlítli do zatáčky naplno a pak se lekli, že ve vesnici žijí lidé..Aniž bych naznačoval, možná je to náhoda ,jeli podobnými kraksnami, jako většina populace. Nadutí, nafoukaní ubožáci.. :?
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

To ty tady pořád meleš jak budeš na někoho v zatáčce troubit, že jede pomalu, to ti přijde slušné chování????? Zamysli se nad sebou dědečku a nezapomeň si vzít prášky ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nesmíš to brát doslova, nejsem debil, který prudí slušné řidiče nebo rodiny na výletě. Ale když se na mě někdo natlačí, neustále vykukuje, ale nepředjede, vždy se uhýbám, a když on nic a pak nebezpečné přes mě udělá třeba myš, tak jedu za ním , považuji to za výzvu..A většinou je to tak, že přijdou zatáčky a borec najednou brzdí a jede jako s hnojem, tak po pravdě řečeno jsem to udělal tak třikrát., že jsem zatr.oubil, tak ukaž střelče..Taky se mi stalo, že mě nacpali na strouhu aniž jsem cokoliv tušil, tak jsem se na.ral a chtěl jsem je předjet a oni zbabělci na mě najížděli z boku anebo se mne snažili vybrzdit.. Ale přiznám se, že jsem jednou pronásledoval dodávku, která udělala takovou nesmyslnou myš, že nás několik ohrozila , bylo to jen tak ,tak, mohlo být mrtvolno... Protože po té akci vidím, jak si borec dává buřta u stánku. Chtěl jsem se otočil, ale on už to zase mastil, tak jsem prostě jako ve filmech jel vedle něho a tlačil na něj, že jej srazím ze silnice, měl jsem A Romeo, on se tak vylekal, jel už po levé straně u strouhy před vesnicí, tak jsem couvnul a nechal toho kreténa ujet...Jinak jsem přišel na zajímavou věc, samozřejmě neobjektivní, ale s majiteli BMW není žádný problém, když mne vidí, tak si asi řeknou, hele blb ve Fiatu a nechá je to chladnými. Samozřejmě i já sám je nijak neprovokuji , mám k BMW úctu..Ale hoši z koncernu, to je jiná káva, je vidět, že tato auta jsou pořád jen lidovými vozy.. :D
nepropadat panice...
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

No když jsem si to přečetl, tak tam píšou že ty pneu stojí zahovno ne Golf (noteeth) ;)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

Jericho trošku mas pravdu najviac debilov na cestách jazdi na skodovkach konkrétne oktaviach a zvlášť keď sú firemné .
BMW 330 ix
stanomx
Přispěvovatel

Příspěvek od stanomx »

tak v zatačkal namna čumelo kadečo zo zadu, ale fiat teda ne (LOL)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já zase neviděl auto z koncernu, které by projelo zatáčkami než bys řekl švec. Vždy , když vidím střelce, tak se řítí z kopce do vesnice a pak brzdí, aby se do zatáčky vešel. Pak tomu naloží, co mu dovolí display spotřeby a když auto nespadne do nouze...Ale chápu je, ono složit tu bednu s klackem vzadu do zatáčky není sranda. Auto prostě na tohle není, bohužel to málokdo přizná..Proto si z nich dělám prdel, jsou to lehká sousta. Bohužel často zapomenu na nákup a rozmlátím ho na cimprcampr.. :)
P.S. samozřejmě pokud by to byl Golf nebo něco podobného, byla by situace jiná..
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Kolega má fabii rs a ta jak známo má vzadu taky tuhou osu a pokud na ní jsou slušný gumy tak toho tvýho fiata jericho v zatáčkách vycvičí jak malýho kluka. nepodceňuj pořád škodovky a někde si to s obyčejnou RSou rozdej, jo a je v tom tebou tolik nenáviděné a kritizované PD. Ani se neusereš, jediný co ti zbyde budou oči pro pláč a rozsekaný piva v kufru ;)
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

jericho-3 píše:Bacha na dědky, někteří ještě nechodí o holi..Tebe spíš tipuji na podání trestního oznámení a pokřikováním za zády advokáta. Já se vždy ke každému chovám slušně, ale už mne ohrožovali obdobní jako ty, když na mě najížděli autem, když v omezené čtyřicítce vlítli do zatáčky naplno a pak se lekli, že ve vesnici žijí lidé..Aniž bych naznačoval, možná je to náhoda ,jeli podobnými kraksnami, jako většina populace. Nadutí, nafoukaní ubožáci.. :?
Ty jsi presne ten adept, zastavit te a zmalovat ti pusu co to jde, pak te zpatky nakopat do toho ital hnoje a zavrtit za tebou. Nez by si s tim hnojem nekam doplachtil, uz bych sedel v pohodli domova.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, ty jsi ten pravý, nic moc v hlavě, ale hodně v hubě..Bohužel takových jako ty vždy bylo v Čechách tisíce, proto jsme taky tak populární. Jak šlo o nějaké svinstvo, vždy jste byli přitom..
nepropadat panice...
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

Ty toho máš v hubě taky dost 😉 Já jen nechápu proč ses už dávno neodstehoval k cikánům na jih když je to tu samý kokot.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“