Tiguan 1,4TSi zaseklá spojka

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

DIAGNOSTIK
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od DIAGNOSTIK »

Vůbec jsem se nespletl...Jsi přesně to, co jsem psal....Takové kraviny, co píšeš, se povídají při pivě v hospodě, aby jsi byl zajímavý...Jdi to někomu říct do očí, že to tak dělá...Asi by jsi odešel s rozbitou hubou a u otrlého i s žalobou na pomluvu...Když se nebojíš, tak tu napiš konkrétně jméno, firmu, který to dělá...Nenapíšeš,,,,Takové tlučhuby mám rád...Mám spoustu dobrých kamarádů, co dělají na sebe . A nevím o tom, že by dělali něco proti dobrému řemeslu. Kdyby něco takového dělali, asi by rychle skončili. Nemyslíš? Asi mám štěstí na ně .A dělat na sebe, toho jsem se nikdy nebál...Na nedostatek práce si nemůžu stěžovat.
Práce s lidma je složitá, skoro zásadní věc. Když na to nemáš, tak to nedělej a věnuj se něčemu jinému.
To je situace!
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Milý soudruhu, něco ti poradím, pusť si ráno monitor na ponku, aby jsi věděl, co máš dělat podle předlohy. Připrav si přípravky a dej se do toho..Tvoje naivita mne docela potěšila a to, co popisuješ jak by to mělo být je správné, bohužel situace je často jiná. Jezdili ke mě lidé, kteří měli označeny komponenty, pro jistotu, protože se jim stalo, že jim je v servisu vyměnili. Poctivost je základ živnosti, bohužel u zaměstnanců je často jiný vztah, budovaný po generace z minulosti. Mnozí považuji přilepšování za běžný přivýdělek a často se mi stávalo, že mi nabízeli díly, olej apod. Nebudu označovat, protože by to poškodilo i ty slušné. Přeji ti, aby jsi s tím nebyl konfrontován, ale možná už tam teď máte kamery jako v Jáchymovi , hoď ho do stroje..Neposuzuj lidi podle toho, že mají jiný názor než experti z autorizáků..Já preferuji konstrukce, kde autoři přemýšleli a snažili se minimalizovat servisní úkony potřebné k provozu vozu. Což je dnes naopak a díky tomu máte dost práce. Amen..
nepropadat panice...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Milý soudruhu, něco ti poradím, pusť si ráno monitor na ponku, aby jsi věděl, co máš dělat podle předlohy. Připrav si přípravky a dej se do toho..Tvoje naivita mne docela potěšila a to, co popisuješ jak by to mělo být je správné, bohužel situace je často jiná. Jezdili ke mě lidé, kteří měli označeny komponenty, pro jistotu, protože se jim stalo, že jim je v servisu vyměnili. Poctivost je základ živnosti, bohužel u zaměstnanců je často jiný vztah, budovaný po generace z minulosti. Mnozí považuji přilepšování za běžný přivýdělek a často se mi stávalo, že mi nabízeli díly, olej apod. Nebudu označovat, protože by to poškodilo i ty slušné. Přeji ti, aby jsi s tím nebyl konfrontován, ale možná už tam teď máte kamery jako v Jáchymovi , hoď ho do stroje..Neposuzuj lidi podle toho, že mají jiný názor než experti z autorizáků..Já preferuji konstrukce, kde autoři přemýšleli a snažili se minimalizovat servisní úkony potřebné k provozu vozu. Což je dnes naopak a díky tomu máte dost práce. Amen..
nepropadat panice...
DIAGNOSTIK
Přispěvovatel

Příspěvek od DIAGNOSTIK »

Jen se v tom smaž...Dobře , že jsi napsal JEZDILI, už asi poznali, kdo jsi. Vůbec nemáš potuchy, jak to chodí...Bojíš se napsat konkrétně, protože nevíš....Jsi posera a tlučhuba. Podle toho, co tu píšou jiní o Tobě, na tom něco bude......A s takovýma nekomunikuji, protože nemám tolik času jako Ty sedět u Pc.
To je situace!
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

Kluci na tohle se vyserte, se tady urážet...to nemá žádnou cenu...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ano, doporučuji, aby diagnostik dal v mimo mísu téma, GENIALITA MLÁDÍ VERSUS DEBILITÁ STÁŘÍ... :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

OťasTDi píše:Kluci na tohle se vyserte, se tady urážet...to nemá žádnou cenu...
otas určitě se nikdo nuráží, mám něco za sebou a když ti řeknu že si kokot tak je to jen pokec :) jericho i diagnostik ví určitě své ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ale to já vím, proto mne zarazilo, jak vyváděl. Přečti si, co jsem o té spojce napsal. :o
nepropadat panice...
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

Udělám asi kapalinu a raději ji dle ETKY koupím v autorizáku
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“