Spojka nevypíná 1.9 TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Spojka nevypíná 1.9 TDi
Zdravím, borci ve středu jsme dělali přestavbu motoru, spodek PD vršek rotačka, ale to není to hlavní.. zkrátka motor šel ven, tak se udělala i spojka Jednohmota ( stažená na soustruhu o 0,1mm) sachs performance přítlačák a lamela na doporučení z renováku z VR6 golfa kvůli silnějším pružinám + hds, samozřejmě jsem renováku řekl, co budu mít za přítlačák + to stažení ty jednohmoty.
Složilo se to a nastal problém, spojka nevypíná. Po čem jít?
Odvzdušněný to samozřejmě je, tak leda špatný válec? Ale před tím šlapalo vše ok.
Díky
Složilo se to a nastal problém, spojka nevypíná. Po čem jít?
Odvzdušněný to samozřejmě je, tak leda špatný válec? Ale před tím šlapalo vše ok.
Díky
Síla obložení bude asi ok, ale mezera mezi oběma obloženíma bude větší než origo a to je příčina unášení.
Měl jsem i nepříjemnou diskusi s ředitelem Renovaku o tomto problému na cca 10ti lamelách z 50ti a jako omluvu mi dal firemní reklamní časopis, takže náhradu škody nečekej.
Samozřejmě vycházím z předpokladu, že vše ostatní je ok, abych nekazil pověst firmy zbytečně.
Měl jsem i nepříjemnou diskusi s ředitelem Renovaku o tomto problému na cca 10ti lamelách z 50ti a jako omluvu mi dal firemní reklamní časopis, takže náhradu škody nečekej.
Samozřejmě vycházím z předpokladu, že vše ostatní je ok, abych nekazil pověst firmy zbytečně.
Oct asv 2000, DieselPower