Podle mě jen dobře, aspoň nebude nic bránit luftu v cestě do interieru při jízdě, stejně jako u verzí bez climatronicu.
Ta spodní klapka funguje správně, motorek ji dokáže otevírat a hlavně i zavírat a udržet na místě?
Pája 19 píše:Oblízni to zamlžení na okně a hned víš.
Ne je to čistá voda,teče těmi dveřmi ale nechápu jak,nechal to víknd vysušit přímotopem,pak to zavřel a druhej šplíchal hadicí na to,prý to ve spodním rohu teče rovnou pod plast a pod koberec,těsnění sice vypadá cajk ale asi nebude
Zkuste to projet a poslouchat, zda to u těch dveří nějak "nesviští". Bývá otlačené těsnění, které v horní části netěsní a ta netěsnost bývá slyšitelná.
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
Nic zvláštního jsem tam právě nenašel,těsnění je pěkné,neprotlačené,ty dveře asi ještě nikdo nikdy nerozdělával,nic tam nechybělo atd.
Nevím jestli zkusit dát rovnou nové těsnění ( Pirelku ) aby to něco vyřešilo..
Když byl sundaný tapec ze dveří, nechlas to sprchovat někým zvenku, a sám si na to koukal zevnitř, to nic vidět nebylo, kudy tam ta voda teče?
Píšeš že to teče dveřmi a nechápeš jak, takže to jen nevidíš ... Navíc koukám že info máš jen zprostředkované, to je naprd, musíš kouknout sám
Hele řeknu to otevřeně,nemám čas na píčoviny,to si může zkoumat i sám a tak to i on chtěl,že mu mám sundat tapec,vysuší si to a najde kudy tam teče
Dělal jsem mu tam něco na motoru a nápravě a pak došel s tímto no
Já dnes sprchoval konví Corsu kámoše, který měl plno vody pod kobercem a zamlženo bylo šíleně. Házel vinu na mechány, kteří mu měnili okno..Pořád nic , bylo sucho, vylité 3 kove a najednou povídá, ty ono to teče tady zeshora z relátka pod volantem ..Tak pátrám a nakonec to byla hadička v gumové průchodce,po které stékala voda při větším děšti na pedály..To jsem nechápal, ale hlavně, že přestal osočovat nevinné..
A neteče tam pod tou stahovačkou? U fabie je to celkem běžný stav. Jak někdo dojde s tím že mu teče do auta tak první koukám jestli dveřma. Ta pirelka těsní až pod tapecem a nepustí tu vodu ven,ale krásně teče dovnitř pod koberec.
Já to taky neustále řeším to mlžení a nemohu přijít na to kudy se tam vlhkost dostává...u mě ale jednou po startu zamlženo a druhý den třeba ne(nedokážu si vysvětlit),ale mistr Prka jak říkal o tom svištění tak když jedu tak občas slyším jakou si meluzínu...ted jde o to jestli je to těsnění přímo na dveřích nebo to tesnění co je v karoserii kolem dokola....Jinak v autě totální sahara sucho...neteče...klapka V71 nová a antifreeze neubývá...a přes noc nechávám 1cm škvírku abych to teplo tam neuzavřel...
Když to jednou po startu zamlží okna a jindy ne, tak to bývá většinou následkem mokrého kabinového filtru. Po jízdě v dešti a následném startu při nižší teplotě s běžícím ventilátorem dojde k zamlžení. Když v interiéru není vlhkost, tak se kabinový filtr časem vysuší a pak k zamlžení nedochází.
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
Tomas6 píše:A neteče tam pod tou stahovačkou? U fabie je to celkem běžný stav. Jak někdo dojde s tím že mu teče do auta tak první koukám jestli dveřma. Ta pirelka těsní až pod tapecem a nepustí tu vodu ven,ale krásně teče dovnitř pod koberec.
Jak myslíš pod stahovačkou jako pod tím plechem ? To by muselo být ve dveřích 5cm vody ,což není,odtoky čistý
Když prší tak teče voda i po vnitřním plechu dveří a pak po stahovačce. Tys nikdy neřešil zatékání do fabie? Tam je to naprosto běžná závada. Nebo když někdo na OI orve ty igelity tak umí taky pěkně valit do auta.