Zpátečku mám taky přepinatelnou do nádrže a odvzdušňuju tímto způsobem (probublání
Toť moje zkušenost.
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Mě se to sítko ucpávalo sádlem i když byl olej teplý. Jak jsem psal, to sádlo potřebuje čas na rozpuštění i v teplým oleji. Stačilo chcapnout motor a po chvilce se sádlo rozpustilo.KUK píše:Jasně. Skleničku dát až za prvním výměníkem těsně před vstupem do hlavního filtru. Jinak se to ucpe sádlem. Lógiš...
Mě ne. Nechce to chytit, jen to hulí a pak se to samo vypne. Já tam mám teda originál topení. Ale přívod tam je z naftový zpátečka tak že by to teoreticky mělo být v poho. jenže i tou naftovou zpátečkou se při přepínání občas valí chvíli olej a když to zrovna nasaje topení a vypne se, tak v tom přívodním potrubí ten olej zustane a při dalším spuštění už je problém...pajda píše:Funguje nezávislé topení na olej?Myslim jako palivo pro něj
22W ??? ... podávací palivové čerpadlo + oběhové čerpadlo + žhavička + vnitřní turbína/dmychadlo .... to rozhodně nééépajda píše:Koukal jsem na ten příkon.Třeba webasto má při plným výkonu 22W.což nejni zas tak moc.Vzhledem k tomu že by hřálo tak 25 minut je to hodnota zanedbatelná,pokud se pojede trochu dýl,aby se to vrátilo.