Zkoukni konektor řj stahovaní oken u řidiče i spolujezdce hnijou piny
Pak prohlídni konektor kabeláže řj oken viz toto:
https://www.club-opel.cz/viewtopic.php?f=150&t=429
centralni zamykani skoda octavia - nejde zamykat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Taky mě to furt táhne k předním dveřím...protoze když mám odpojene zadní levé dveře tak stejně zbytek nejde...ale když je připojím tak to skoci do nouzového běhu...chtel bych jít najisto protože jsem už do každých dveří zasahoval tak mě to stejně asi donutí projet jedny po druhých...
Nekupoval teď někdo ty fólie do dveří? Mám je udělané z igelitu...ted je zas dotrham tak bych je koupil předem...diky

Nekupoval teď někdo ty fólie do dveří? Mám je udělané z igelitu...ted je zas dotrham tak bych je koupil předem...diky
Zakladem je mit 100% funkční originál central to znamená :
Funkční fabky zamku nesmí být tuhý rozlámaný
Poté kabeláž v prúchodce u každých dveří
Pak ti každý dveře musí signalizovat zda sou otevřený a zavřený
Pokud bude origo centrál dělat co má pak už koumáš proč zlobí dálkový ovládání
Tudle sem dělal jedničkovou fabii dveře po dveřích kabely zámky ven rozebrat vyčistit motorky dat nový mikrospinače atd sral sem se stim 5 hodin ale vše jede
Na strankach v tom odkazu najdeš návody na vše potřebné
Chce to jen trpělivost a kapku šikovnosti
Posledni dobou sem tech zamkú opravil docela dost 😂
Funkční fabky zamku nesmí být tuhý rozlámaný
Poté kabeláž v prúchodce u každých dveří
Pak ti každý dveře musí signalizovat zda sou otevřený a zavřený
Pokud bude origo centrál dělat co má pak už koumáš proč zlobí dálkový ovládání
Tudle sem dělal jedničkovou fabii dveře po dveřích kabely zámky ven rozebrat vyčistit motorky dat nový mikrospinače atd sral sem se stim 5 hodin ale vše jede
Na strankach v tom odkazu najdeš návody na vše potřebné
Chce to jen trpělivost a kapku šikovnosti
Posledni dobou sem tech zamkú opravil docela dost 😂
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Tak vyřešeno alespoň to že jdou zamknout troje dveře...byla v háji nechapu proc...pojistka na vicko nádrže...nejdou ty dveře kde nejde stahovačka a nerozsviti se lampicka...takze půjde po kabelech pak do zamku a stahovačku naposled...jsem maďar měl jsem se kouknout hned na všechny pojistky ale koukal jsem jen na č.6 díky za rady