Čištění dpf zkušenosti ano/ne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Čištění dpf zkušenosti ano/ne
Ahoj jelikož jsem začal s ovcí pendlovat hodně po městě, tak jsem se dostal s regeneracemi někam maximálně do 100km, což už je dost.
https://www.dpf-tech.cz/ mám je skoro za domem, a píšou jak jsou nejlepší v ČR, nemáte někdo zkušenost?
https://www.dpf-tech.cz/ mám je skoro za domem, a píšou jak jsou nejlepší v ČR, nemáte někdo zkušenost?
O2 FL kombi, 2.0 TDI 103 kw CFHC
- Motorpower
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Je to blbý takhle radit, ale dnes máš asi jedinou jistotu a to koupit ve škodovce nový. Pokud je vše kolem OK tak máš jistotu, že bude zase dlouho sloužit.
Je to ekologická daň zato, že chceš mít novější auto.
V dnešní době si všichni hrají na odborníky, každej chce dělat sám na sebe a být velký podnikatel, ale už je problém najít i pneuservis kde ti přezují gumy tak aby následně neucházely.
Co teprve takový čištění DPF aniž by jej zničili.
Je to ekologická daň zato, že chceš mít novější auto.
V dnešní době si všichni hrají na odborníky, každej chce dělat sám na sebe a být velký podnikatel, ale už je problém najít i pneuservis kde ti přezují gumy tak aby následně neucházely.
Co teprve takový čištění DPF aniž by jej zničili.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Vím že JMJ je sračka ale mám čerstvou STK, vydržel by alespoň do další, ty 2 roky ? Poslední rok se fakt sere co se dá a to jsem si to auto chválil, je pravda že dřív jsem jezdil převážně delší trasy, teď spíš město (vstřik, nová spojka LUK-nová dvouhmota je hlasitější než stará mimochodem, repas převodovky a další drobnosti které ani už nepočítám). Jak se JMJ chová ? Špatné emise jsou mi jasné ale lepší nějaký DPF než žádný si myslím, nebo vůbec neregeneruje, ucpe se a konec ?

Někdo tu psal že JMJ jezdí a v pohodě, já mám jen opačně zkušenosti s druhoškou a nechci to ani montovat, je to jen na problemy
Jestli máš novou STK a plánuješ to provozovat fakt 2 roky a udělej DPF off i když nejsem příznivce těchto úprav
Blbý je ze Te nesmí slovit mobilní stk a do Rakouska nebo Německa bych s tím nejezdil...
Jestli máš novou STK a plánuješ to provozovat fakt 2 roky a udělej DPF off i když nejsem příznivce těchto úprav
Blbý je ze Te nesmí slovit mobilní stk a do Rakouska nebo Německa bych s tím nejezdil...
- Motorpower
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Nene kontrolka mi nesvítila nikdy, vždycky i když jsem regeneraci přerušil tak další jízdu se dokončila.
roman1648 - taky jsem o tom přemýšlel no ale nechci ničit svoje ještě funkční dpf, zkoušel jsem sehnat jiný že bych vyndal vložku dpf a nechal kat aby to nesmrdělo ale je to asi bez šance.
roman1648 - taky jsem o tom přemýšlel no ale nechci ničit svoje ještě funkční dpf, zkoušel jsem sehnat jiný že bych vyndal vložku dpf a nechal kat aby to nesmrdělo ale je to asi bez šance.
Bylo mi řečeno že economy dpf na můj motor se už neprodává. Možná podpultovka by se ještě našla ale nemám kontakty.Motorpower píše:Pokud se jedná o CR motor, stojí nový orig economy filtr 13tis. Co řešit.
Dále kontrola turba a systému a odstranit případnou možnou příčinu předčasného zanešení. To jen tak obecně.