Audi A5 2.0 TFSI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Audi A5 2.0 TFSI
Dobrý den,
mám potkaný motor 155 kw CDNC a chtěl bych se zeptat, na nastavení rozvodového řetězu nebo případný servisní manuál, jestli někdo nemáte?
Co mám případně preventivně vyměnit?
Předem děkuji za odpovědi.
mám potkaný motor 155 kw CDNC a chtěl bych se zeptat, na nastavení rozvodového řetězu nebo případný servisní manuál, jestli někdo nemáte?
Co mám případně preventivně vyměnit?
Předem děkuji za odpovědi.
-
- Aktivista
Kód: Vybrat vše
http://leteckaposta.cz/110952637
Když máš hlavu dole, máš taky info, jestli to baštilo olej? To tomu můžeš preventivně vyměnit písty ...
Takhle se to říct nedá, co všechno preventivně udělat, nevíme km, rok výroby, stav atd. Třeba jen na té hlavě, ventily to ohlo nebo ne? Co vodítka, vůle změřena?
Ad ten napínák, takže to byl ten ten se zoubky a protikusem, že?

Takhle se to říct nedá, co všechno preventivně udělat, nevíme km, rok výroby, stav atd. Třeba jen na té hlavě, ventily to ohlo nebo ne? Co vodítka, vůle změřena?
Ad ten napínák, takže to byl ten ten se zoubky a protikusem, že?

Vada to je, pokud to sítko poté putuje hlavou či motorem ... Je povoleno tu stěnu montovat bez sítka, ale jen pokud v ní ale pevně sedí nepoškozený zpěták
.
Ale ta ložisková stěna je stejně zřejmě KO ... Stranová/axiální vůle na obou hřídelích, vidím to více u sacího, je už mimo, hranky jak hrom ...

Ale ta ložisková stěna je stejně zřejmě KO ... Stranová/axiální vůle na obou hřídelích, vidím to více u sacího, je už mimo, hranky jak hrom ...