G4 špatně topí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: G4 špatně topí
Mi se teď projevil radiátor tak že se po zahřátí sklo zamlžilo tak že nešlo ani ofouknout. A setřít to stěrkou taky nešlo. Lízat jsem mohl jak štěrku tak okno a nic sladkého nebylo. Ani smrad po fridexu nebyl. Ale já věděl že jsem ho asi škrábnul nožem když jsem dělal díru pro PTC. Zajímavé že začal téct až po týdnu.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
dodělávals ptc do O3 ?
Na případnou výměnu toho radiotoru, musí celé topení ven, nebo se to dá udělat na autě bez vypouštění klimy?
S palubovkou dolů samozřejmě počítám, jen bych se vypouštění klimy rád vyhnul, protože je to pro mne s mojí pracovní dobou dost komplikované.
S palubovkou dolů samozřejmě počítám, jen bych se vypouštění klimy rád vyhnul, protože je to pro mne s mojí pracovní dobou dost komplikované.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Ztrácí se ti chladicí kapalina?
Jestli je g4 jak o1, tak to musíš nechat odsát. Ono se té chladící kapaliny zas tak moc ztratit nemusí aby to mlžilo okno. Já to v nádobce ani nepoznal.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Od výměny hlavy sice pokles pozoruji, ale né nijak dramitcký spíš naprosto minimální, ale co mi začalo topení mlžit jsem se nekoukal a palubní PC zatím mlčí, takže asi žádné drama.
Tome takže odsát a celý ten box s radiátorem a výparníkem musí ven z auta?
Tome takže odsát a celý ten box s radiátorem a výparníkem musí ven z auta?
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ