Pomoc při výběru zatlačovací sady pístků brzd

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
OťasTDi
Aktivista
Odpovědi: 0

Pomoc při výběru zatlačovací sady pístků brzd

Příspěvek od OťasTDi »

Kluci chtěl bych si koupit sadu na zatlačování zadních pístků brzd.....jde mi hlavně o VAG..... obzvlášť Octavia 3 s mechanickou parkovací brzdou...trochu tápu ve výběru sad.... jaký adaptér hlavně musí obsahovat pro tu O3? Pak mě zaráží, že některé sady mají dvě šroubovice.... pravotočivou i levotočivou.....jsem netušil, že někdy je potřeba ta levotočivá....kdy? A pak jsem zjistil, že existuje adaptér speciální pro elektrické parkovací brzdy vw? Proč? Myslel jsem, že po odemčení ve VCDS tlačím normálně a nic točit nemusím? Nemusí to být nutně profi kvalita....jsem hobík, použiji jen občas.... čili stačí třeba yato, bgs atd.... prosím všechny postřehy, co koho napadne a klidně i odkaz na něco vhodného....jde mi hlavně o koncer, pokud bude i na jiné značky, je to výhoda.... díky
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Re: Pomoc při výběru zatlačovací sady pístků brzd

Příspěvek od ROMEK »

Niektore auta maju otačanie a tlačenie piestku proti hodinovým ručičkám. Preto máš al s pravým aj s levým závitem
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

A to i u koncernu?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
volvo pan
Přispěvovatel

Příspěvek od volvo pan »

koncern asi ne,na renaultu jsem to potkal,ale vem to celý,to se neztratí. Dyt to stojí pár stovek,pokud netrváš na extra značce. Lepší než čumět celej víkend na rozebranou brzdu a čekat,až votevřou v kely.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Ford, Toyota, Fiat tam je možné vidět levotočivé třmeny na zadní ose.
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

A jak je to s tím otáčením u el. Parkovací brzdy vw? Je to jen špatný popis produktu, nebo by se tím otáčením nějak dalo obšlápnout do odemčení VCDSkou, třeba v případě, že jí někdo nemá? protože je fakt, že na tom pístku, jak jsem dělal tiguana byly výřezy pro přípravek
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“